Ion Surdu, câștigătorul Exatlon sezon 3, reîntoarcere emoționantă pe meleagurile copilăriei. Ce surprize l-au așteptat acolo

,

După uimitoarea experiență trăito la Exatlon România, sezonul 3, Ion Surdu s-a întors acasa, în satul natal.

Cu emoții incredibile și cu nerăbdarea de a-și revedea meleagurile copilăriei, câștigătorul Extalon sezon 3, Ion Surdu a reveni în locul care îi este cel mai drag sufletului său, în satul Șerpeni, Anenii Noi, Republica Moldova.

Familia, prietenii și fanii care i-au urmărit evoluția în Exatlon l-au primit așa cum se cuvenea, ca pe un adevărat campion! Ion Surdu a fost, spre surpinderea lui, așteptat în Șerpeni de zeci de oameni mândri de el, de admiratori de toate vârstele și a avut parte de o atmosferă uluitoare.

Ion Surdu și Andreea Arsine sunt câștigatorii Exatlon sezon 3! Cei doi s-au întors acasa cu un trofeu Exatlon Romania și 50.000 de euro, fiecare. 

‘‘O să încep și eu cu începutul, cu prima zi aici. De fapt, cum am plecat eu din România la Exatlon. Am venit încrezator în mine și în puterile mele. În schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu și nici măcar nu am reușit să dau. Și pe primul traseu am intrat o singură dată și am intrat cu Gabriel și nici macar nu m-a lăsat să pun mâna pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am încercat să evoluez treptat", a declarat Ion Surdu la scurt timp după reîntorcerea în țară, legat de experiența Extalon.

Originar din Republica Moldova, dar mutat la Cluj la vârsta de 16 ani, Ion Surdu a început activitatea în sport cu fotbalul, evoluând în divizia națională iar mai apoi în liga 3-a.

Pe lângă fotbal, a mai practicat crossfit, volei, baschet și handbal, dar pasiunea lui în prezent este cușca de MMA. Deși s-a apucat abia la 20 de ani de acest sport, iar începutul a fost unul mai dificil, este campion național și european la MMA, campion national de Kempo și a reușit să obțină și centura de la Supreme Night Fight, competiție ce se organizează la Cluj.

 

Citește și:

Cristina Mihaela a facut anuntul in gala ''Puterea dragostei'': ''Doi concurenti au fost DESCALIFICATI''

Ion Iliescu nu votează nici cu urna mobilă la alegerile locale! Care este motivul

ULTIMA ORA! Nelu Tataru, primele informatii despre reintroducerea starii de URGENTA!

Exit Poll ora 14:00 Alegeri Locale Primăria Capitalei. Gabriela Firea, în față în lupta cu Nicușor Dan! Cum arată procentele

Incidente alegeri locale 2020: A fost reținut pentru fraudă electorală! Ce infracțiune a comis


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies