Ioana si Ionut Tufaru, la cutite cu cea care trebuia sa le boteze copilul! Replica fostei nase a fost extrem de dura fata de cei doi! Totul ar fi plecat de la bani

Editor: Adelina Minulescu Author: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Ionut si Ioana Tufaru nu mai vor ca micutul lor sa fie botezat de cea care ar fi trebuit sa le fie nasa.

"A fost decizia noastra, pacat ca nu am luat-o mai devreme. Pe nas nu l-am cunoscut pana acum, urma sa il cunosc la botez. Eu o stiu doar pe nasa. Am inteles ca voia sa il crestineze pe Luca, dar de aici pana la a ne controla viata, e mult. I-am cerut o data 100 de lei pentru lapte si pastile si ea ne-a trimis 85 de lei.

Eu trebuie sa decid ce fac cu copilul meu, nu ea.

Am tot lasat de la mine pana cand nu am mai putut. Urma sa plateasca ea tot, mai putin tinutele noastre. Am vrut sa ii iau ceva drept cadou de multumire si am intrebat ce isi doreste. Ea mi-a spus sa ii pun bani in plic pentru ca isi ia ea ce vrea, a fixat si suma. Poate am vrut sa ii dau 200 de lei, nu 400. In situatia noastra, nu ne permitem.

Noi am facut eforturi financiare uriase pentru acest botez, pentru noi. Bani de drum dus intors, 400 de lei, 400 de lei pentru ea, in plic, hainele pentru mine si pentru Ionut. Ne-am trezit ca am cheltuit toti banii si ne-am imprumutat de la niste vecini care au 5 copii, dar ne-au dat ca sa nu luam din banii ei, din plic. Ea l-a atacat pe Ionut pentru ca nu e normal sa cerem bani cand avem banii pentru ea.

Ea mi-a cerut ca banii pe care ii iau de la tv, pentru botez, sa mai pun 100 de lei si sa ii dau ei tot, adica 500 de lei. De la bani ne-am certat, de aici a pornit totul.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Am zis ca e spre binele lui Luca si am acceptat.

Dar nu am mai putut. Imi tot spunea ba sa nu mai ies cu copilul des afara, ba sa nu las alti copii langa el. Am intrebat mai multi prieteni daca vor sa imi boteze copilul, dar nu au vrut si atunci am rugat-o pe ea", a marturisit Ioana Tufaru la Teo Show.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!