Ioana Nadia Moldovan a castigat concursul lansat de Radio Impuls si Stefan Stan; tanara clujeanca il va insoti pe artist la Londra, la concertul de lansare a piesei „Orice, oricand”

,

Concursul initiat de Radio Impuls si Stefan Stan prin intermediul caruia un fan il va insoti pe artist la Londra, la concertul pentru lansarea celei mai recente piese a acestuia, si-a desemnat castigatorul.

„Castigatorul este o ea, numele ei este Ioana Nadia Moldovan, a reusit sa atraga cele mai multe like-uri. O felicit pe Ioana si le multumesc din tot sufletul tuturor participantilor, au fost extraordinari cu totii. Ma simt onorat ca au fredonat versurile care imi sunt atat de dragi si care contin inspiratie, munca si emotie reala”, a spus Stefan Stan.

Ioana Nadia Moldovan are 23 de ani, este din Cluj si e studenta in anul IV, la Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj. Tanara va avea ocazia sa intre in culisele unui concert de proportii, il va insoti pe Stefan Stan la Londra si va avea ocazia sa urce chiar pe scena alaturi de artistul pe care il indrageste atat de mult.

Concursul s-a desfasurat pe pagina oficiala de Facebook artistului, doritorii s-au inscris in cursa printr-un material video, in care au interpretat o parte sau toata piesa „Orice, oricand”. Concurentul al carui material video a obtinut cele mai multe like-uri, pe pagina oficiala de Facebook al lui Stefan Stan, a fost desemnat castigator. Concertul de lansare a piesei „Orice, oricand” va avea loc pe 26 mai, la 229 The Venue.

 

Citește și:

Asculta Radio Impuls si castiga, pe loc, 100 de Euro!

Angela Merkel a ieșit în Bundestag și a șters pe jos cu politicienii care ignoră COVID-19: 'Minciuna şi dezinformarea, teoriile conspiraţiei şi ura afectează'

Stefan Stan: „Ne asteapta o experienta unica!”

Radio Impuls si Stefan Stan te trimit la Londra

Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de joi, 29 octombrie - VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies