Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro pe Astrologie: Vibraţiile si aspectele săptămânii 8 - 14 Octombrie 2018

,

Saptamana 8 – 14 Octombrie a.c va evidentia o serie de oscilatii care prin natura lor vor contribui la provocarile cotidiene din jurul nostru.

Trebuie sa avem o atitudine mai degajata in sectorul profesional catre final de saptamana si sa "profitam" fiecare reprezentant al celor 12 constelatii de beneficiile unui nou inceput care poate fi demarat in contextul fenomenului de Luna Noua, in constelatia Balanta care va avea loc in a 2-a zi din saptamana. Un interval de manifestare in care va trebui sa ne cotrolam pulsiunile si in care putem demara noi inceputuri! Un restart este binevenit.

In prima jumatate a zilei de Luni 8 Octombrie, atentia este indreptata catre tot ceea ce inseamna asociativitate. Din punct de vedere managerial se pot pune in aplicare planurile uitate pe hartie si coordonarea actiunilor la nivel profesional ne vor avantaja. Contracte, parteneriate, deschiderea, munca in echipa,  aduc in prim plan noi orizonturi profesionale care ne avantajeaza pe fiecare dintre noi, reprezentantii celor 12 contelatii!

 

Catre seara va trebui sa ne protejam in raporturile si relatiile sentimentale si chiar daca in relatia de cuplu aspectele negative tind sa excaladeze, va trebui implementata o stare si raport de echilibru, comunicare si constructivitate.

 

Un inceput de saptamana in care fiecare putem fi in forma, de care putem beneficia fiecare nativ in parte. Va trebui sa lasam deoparte comportamentul despotic, egocentrismul si tendinta de a exagera in anumite sectoare ale activitatilor noastre. Sanatatea este aspectata pozitiv, astfel incat vor veni solutii si noile prescriptii pot aduce in echilibrul lor pe nativii care sufera de afectiuni cronice.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește și:

Zodii! Zodia care nu se da batuta niciodata. Pentru nativii acestui semn NU exista nu se poate

Zodiac! Cele trei zodii care se indragostesc nebuneste in luna octombrie. Crezi ca te va sageta si pe tine Cupidon?

Patru zodii de femei care ii INNEBUNESC pe barbati. Sunt zeitele zodiacului! Odata prins, nu mai scapi!

In curand, la Kanal D, serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"

Bilanț coronavirus 21 septembrie 2020: 808 cazuri noi din doar 6.348 de teste! Peste 12% din teste au fost pozitive!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies