Ioan Burculet: Romania lui 2019 si evenimentele majore - abordare astrologica

Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

Dincolo de Eclipsa de Soare care va avea loc in prima saptamana din acest an, ulterior se vor desfasura prin aspectele astrologice, ceea ce inseamna in termeni de specialitate si nu numai, Eclipsa de Luna din 21 Ianuarie a.c. ora 7:15’ Bucuresti.   

 

Vor fi doua momente importante ca desfasurare in decursul anului 2019 si prima etapa se deruleaza in luna Ianuarie, ulterior a doua etapa va prinde contur in luna Septembriea.c. care va contribui cu un bolcaj financiar, o perioada scurta pentru tara noastra, insa nu cum a fost primul trimestru din anul vechi 2018, cand aspectele financiare au inceput sa isi revina doar dupa luna Mai si circuitul finantelor a intrat cat de cat in normalitate. Raman uluit cand majoritatea expertilor anuntau in previzionarea lor un an prolific financiar 2018 pentru Romania, insa lucrurile dupa cum s-au vazut nu au fost asa. De altfel si la finalul anului, in predictiile lor pentru 2019, astrologi, numerologi, clarvazatori anuntau un an dificil pentru Romania lui 2019, cu acel element de criza. Ei bine am ramas dezamagit de aspectul politizarii astrologiei in media nationala. Dupa mine este aberant, insa nu este treaba mea in calitate de specialist sa ma pronunt asupra deciziilor altora cum interpreteaza si “influenteaza” acest “ceas elvetian” numit astrologie si care transpune prin aspectele din harta astrologica valorile timpului si evenimentleor viitoare sau pentru un moment dat atat din viitor cat si din trecut! Un celebru astrolog in studiile lui enunta: “planetele trebuiesc privite cu respect pentru a nu se intoarce efectul lor – simbolistica – impotriva ta!”

 

Romania a pasit in anul 2019 din primele zile ca forma de manifestare cu momente de liniste pentru doar cateva zile.

 

Eclipsa de Luna va contura un interval intre 8 – 30 Ianuarie a.c. dificil in care principalul eveniment care va avea loc in tara noastra va fi o accidentare in masa. Oameni care pot fi afectati de catre deciziile luate prin inscrisuri si sectorul comunicatiilor, transportatorilor, posta, corespondenta vor fi afectate cu siguranta, comunicare indiferent de mijloacele folosite.   

 

La prima vedere inceputul de luna a anului 2019, Ianuarie, pare linistita daca privim in ansamblul ei Revolutia Lunara din 11 Ianuarie a.c. Vorba straveche: “Totul este lapte si miere!” cu toate acestea lucrurile si evenimentele nu vor sta asa. Daca in ultimul trimestru al anului 2018 Destinul Romaniei si-a aratat “coltii” deciziile financiare pe care le enuntasem din 30 Noiembrie 2018 la un post tv; in plan astrologic nu aveau sa se evidentieze schimbarile majore pentru nu existau parametrii intensitatii! Ceea ce trebuie sa stim, este ca din prisma astrologiei perioada 17 Octombrie 2018, final de luna Septembrie 2019, jocurile de culise si “revolutia” subterana, vor fi principalii factori de influentare cu predilectie lunile Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018 dar si Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie 2019 pentru ca din luna Mai a.c. aceste elemente nuantate de conjunctia Luna Neagra Uranus se vor estompa si nu vor mai avea putere catre ultimul trimestru al anului 2019 ca forma de manifestare!

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate