Intram din nou in starea de urgenta? Anunt de ultim moment: ,,Asistam deja la un val doi in anumite locuri”

Intram din nou in starea de urgenta? Dupa etapele de relaxare, numarul cazurilor de infectari cu coronavirus, a crescut considerabil.

Medicii si autoritatile trag un semnal de alarma pentru ca populatia sa respecte regulile ramase in vigoare, masuri de igiena si distantare sociala.

Din pacate, foarte multi oameni nu cred ca acest virus exista. Acest lucru a fost alimentat din plin de catre persoane care cred in teoria conspiratiei, relateaza fabricatinromania.info.

Medicul Virgil Musta, salvatorul de la Timisoara, spune ca in anumite regiuni din tara, numarul cazurilor este mai mare decat in perioada de varf a pandemiei.

,,Asistam deja la un val doi in anumite zone ale tarii. Daca ne uitam la Brasov, numarul de cazuri este mai mare decat in perioada acuta a pandemiei. Noi, din fericire, stam bine, avem un numar foarte mic de cazuri, dar daca nu vom fi precauti si nu vom intelege ca trebuie sa respectam regulile, sigur vom avea si un al doilea val. Acesta poate aparea in lunile de toamna, poate iarna. Sper ca acesta sa poata fi tinut sub control cum a fost tinut si in timpul primului val de pandemie”, a declarat medicul Virgil Musta pentru Express de Banat.

Citeste continuarea articolului aici

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate