Întorsătură de situația pentru fosta concurentă de la Bravo, ai stil! care a acuzat-o pe Alexandra Stan că i-a furat iubitul: "Mi le-a dat pe neașteptate!”

Author: Alice Popescu
Actualizat: 02 dec 2022, 10:55

Alexandra a fost parasita de iubit pentru Alexandra Stan

Sursa: Instagram

Alexandra Bianca, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! a facut publice cateva acuzatii grave la adresa celebrei cantarete si nu s-a oprit aici.

Lumea mondena a fost luata prin surprindere în urma cu câteva zile după ce o fosta concurenta de la Bravo, ai stil! și asistenta TV a făcut publice câteva acuzații grave la adresa celebrei cântărețe Alexandra Stan care i-ar fi furat iubitul.

Mesajele Alexandrei Bianca pe Instagram au fost unele de-a dreptul explicite și șocante deopotrivă aruncandu-i cântăreței numeroase acuze aducând și dovezi în acest sens.

Cum ii merge Alexandrei Bianca dupa ce a facut public faptul ca iubitul a parasit-o pentru Alexandra Stan

ELIMINARE cu scandal la Survivor Romania 2021! Cine a parasit competitia dupa alte TREI nominalizari surprinzatoare din partea Razboincilor si a Faimosilor

La câteva zile, după ce apele s-au calmat, Alexandra Bianca a revenit cu mai multe story-uri pe Instagram unde povestește ce i s-a întâmplat după publicarea acestei dezvăluiri și cum îi merge după ce a fost părăsită de bărbatul pe care îl iubea:" Eu sunt foarte bine după toată povestea asta, chiar mai bine decât mă așteptam.

Viața mi le-a dat pe neașteptate și n-am decât să fiu foarte recunoscătoare și foarte fericită pentru tot ceea ce urmează. Cum era o vorbă la români: „Dumnezeu îți dă după suflet” și nu zic că femeile după 30 de ani nu mai au șanse, dar acum mă refer la fetele de vârsta mea, care se blochează în niște relații de astea foarte toxice și unele ajung la o vârsta de 30, chiar 40 de ani și realizează că și-au pierdut toată viața, toată tinerețea”, a mai spus ea.
 

Alexandra Bianca: "Dacă tot îți place să mergi așa din floare în floare, fii asumat!" 

Alexandra Bianca nu s-a lasat totusi pana nu a indreptat si cateva sageti veninoase la adresa rivalei sale, Alexandra Stan, dupa gestul pe care l-ar fi facut fata de ea:" Am ajuns la concluzia că unora chiar asta le place, chiar asta este distractiv, să nu-ți pese, să te duce așa cu orcine, oricând.

Tare rău de tot! Am empatie, nimic mai mult. Măcar eu zic să nu mai pozăm în ceea ce nu suntem, pentru că, dacă tot vrei să fi într-un anumit fel, fii asumată, adică eu la concluzia asta am ajuns. Dacă tot îți place să mergi așa din floare în floare, fii asumat!”  

 


Cookies