Intalnire de gradul zero la "Te vreau langa mine"! Pentru Alexandra a venit la paravan o persoana speciala, care si-a dorit foarte mult sa o intalneasca! Iata cum a reactionat participanta cand i-a aflat identitatea si ce decizie a luat

Alexandra a avut parte de o surpriza de proportii la paravan.

Aflata la paravan, pentru a-si astepta noul pretendent, Alexandra a avut parte de o mare surpriza, deoarece cel sosit era nimeni altul decat fostul ei iubit, Florin.

Dupa ce a tinut-o cateva minute in suspans, barbatul a recunoscut ca si-a luat inima in dinti si a venit pentru a o reintalni si incerca sa recladeasca povestea lor de dragoste.
Socata de aparitia neasteptata de la paravan, Alexandra i-a reprosat fostului ei iubit ca a facut-o sa sufere foarte mult atunci cand a parasit-o pentru a se intoarce la fosta lui sotie.

"De ce ai venit pentru mine, dupa atata timp? Cu ce scop? Dupa ce ai sunat in emisiune si m-ai facut in tot felul, de ce ai veni? Cand tu mi-ai spus destul de clar ca te-ai impacat cu fosta sotie? Ai venit din interes? Nu mai are cine sa iti creasca copilul? Florin, vrei sa te impaci cu mine, de dragul copilului? Lasa-ma in pace! Vreau sa-mi traiesc viata fara tine!", a spus Alexandra.
Barbatul a continuat sa o convinga pe Alexandra ca a venit pentru ea, sa se impace si sa isi reia povestea de iubire. Acesta a venit insotit de fetita lui pentru a o sensibiliza pe Alexandra, care o considera fetita ei in perioada in care au fost impreuna.

"Fiica mea intreaba tot timpul de tine! Vino acasa! Copilul meu te striga prin casa! Alexandra, mai da-mi o sansa!", a spus Florin.
Coplesita de emotii, la revederea fetitei lui Florin, Alexandra a luat o decizie neasteptata in privinta fostului ei iubit:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate