Intalnire de gradul zero! Botezatu, fata in fata cu Iulia Albu la fimarile "Bravo, ai stil!". Iata ce replici si-au adresat cei doi

Catalin Botezatu are sarm, stil si o cultura vestimentara extrem de vasta si de aceea nu putea sa lipseasca de la masa juratilor "Bravo, ai stil!".

Intrebat ce inseamna in viziunea lui sa ai stil, designerul a subliniat cateva aspecte importante pe marginea acestui subiect.

"Stilul se naste odata cu tine! Pe urma stilul se capata, il poti invata de la cineva, tocmai de aceea s-au nascut stilistii! Nu intotdeauna trebuie sa porti branduri, sau sa fii imbracat din cap pana in picioare cu branduri celebre ca sa ai stil. Poti sa te imbraci cu un lucru de calitate, cu un lucru frumos, cu un lucru intordeauna in tendinta si sa ai stil!", a spus Botezatu.

In editia din aceasta sambata, de la ora 22:00, Catalin Botezatu este invitatul vedeta ce va avea un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

La filmari, designerul a dat nas in nas cu Iulia Albu, care l-a criticat de multe ori in cadrul rubricii sale de-a lungul timpului.

In editia din aceasta sambata, de la ora 22:00, Catalin Botezatu este invitatul vedeta ce va avea un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile concurentelor de la “Bravo, ai stil!”. - See more at: https://www.kanald.ro/catalin-botezatu-taie-si-spanzura-la-e2809cbravo--ai-stile2809d-nu-rata-gala-eliminatorie--sambata--de-la-ora-22-00--la-kanal-d_64998.html#sthash.dQp215Es.dpuf

Iata ce replici si-au adresat cei doi specialisti:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate