Injuraturi ca la usa cortului in vestiarul participantilor "Te vreau langa mine"! Iata care a fost marul discordiei intre doua tinere extrem de furioase si la ce anume s-a ajuns! Una dintre participante a fost propusa pentru eliminarea din emisiune!

Doua dintre participante au ajuns ca se certe la cutite desi aparent erau prietene.

Elena si Alexandra au ajuns la cutite din cauza un incident aparent banal petrecut in vestiarul participantilor. Dupa ce Elena a constatat cu stupoare ca are o guma de mestecat lipita pe rochia sa, aceata a explodat de nervi si a inceput sa ii reproseze Alexandrei ca si-a lasat guma de mestecat pe canapea la voia intamplarii, in loc sa o arunce a gunoi.

"Cine a avut nerusinarea sa-si lase guma de mestecat pe canapea? Nu sunt bataia voastra de joc! Mi-am stricat rochia! Da-mi bani sa-mi cumpar alta!", a spus Elena inversunata.
Pe de alta parte, Alexandra a incercat sa se apere, spunandu-i colegei sale ca a facut-o cu rea intentie ci din greseala, insa Elena a refuzat orice explicatie si a continuat sa-si manifeste furia.
"Nu mai tipa! Ar trebui sa te uiti unde te asezi! Nu mai injura!", a spus Alexandra.

Situatia tensionata intre cele doua participante a continuat si in platou, unde si-au aruncat din nou vorbe grele pana cand Gabriela Cristea a decis sa puna piciorul in prag si le-a permis celorlalti participanti sa isi exprime parerile fata de situatia celor doua tinere. Dupa ce doamna Gina a propus-o spre eiminare pe Alexandra, s-a creat o situatie fara precedent. Iata cum  au reactionat participantii si ce decizie au luat:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate