Informația momentului la Survivor România! Karina și Andrei s-au DESPĂRȚIT! Incredibil care a fost motivul separării celor doi războinici

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 25 aug 2020, 17:46
Andrei și Karina de la Survivor România
Sursa: Captură KANAL D

Deși relația lor părea una foarte serioasă, Karina și Andrei de la Survivor România s-au despărțit. Care este motivul pentru care au decis să pornească pe drumuri separate?

Karina și Andrei s-au cunoscut la Survivor România, acolo unde a început și povestea de dragoste dintre ei. Cei doi și-au continuat relația și după ce au revenit în România, dar se pare că lucrurile nu au evoluat așa cum au planificat, motiv pentru care au ajuns să își spună adio.

Motivul pentru care Karina și Andrei de la Survivor România s-au despărțit

După ce și-au petrecut toată vara împreună și au fost plecați în mai multe vacanțe, Karina și Andrei au început să se afișeze tot mai rar unul în prezența celuilalt, lucru care a ridicat semne de întrebare. Pentru că în ultimele zile cei doi au tot primit întrebări referitoare la relația lor, Karina a decis să spună tot adevărul. Fosta concurentă de la Survivor România  a dezvăluit că relația cu Andrei a luat sfârșit, vorbind și despre motivele care i-au determinat pe cei doi să se separe.

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Nu s-au ferit să o recunoască: "E mult mai acidă și mult mai dificilă..."

"Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream. Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim.

Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi. Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele.", a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși până în momentul de față nu a făcut nicio declarație referitoare la acest subiect, Andrei a postat la story filmulețele în care Karina vorbește despre despărțire, dar și un mesaj care anunță separarea celor doi, confirmând astfel informațiile.

Citeste si: Karina de la "Survivor România", momente de panică din cauza lui Andrei: "Îmi vine rău!"

Karina și Andrei s-au îndrăgostit la Survivor România și deși mulți îi vedeau deja în fața altarului, se pare că lucrurile s-au schimbat între ei în momentul în care au ajuns în țară. 

Citeste si: Karina de la Survivor, decizie radicală în privința lui Andrei Ciobanu! Ce a făcut războinica la scurt timp după ce s-a scris despre ei că s-au certat

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!