Informare METEO: Ninsori viscolite si vant puternic!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 22 sep 2020, 02:15

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o informare de ninsori viscolite la munte si vant puternic in Banat, Crisana si Dobrogea.

Potrivit site-ului Agentiei Nationale de Meteorologie (ANM) de miercuri, de la ora 10 pana joi la ora 14 va intra in vigoare o informare de vant puternic si ninsori viscolite.

In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in Banat, Crisana si Dobrogea, unde rafalele vor depasi 50-60 kilomteri la ora.

La munte, in special in zona inalta, vantul va sufla tare, cu peste 70-80 kilometri la ora, a transmis ANM.

Ce amendă au primit turiștii care au mers la cabana de pe Transfăgărășan, deși era închisă din noiembrie. Aceștia au cerut ajutorul abia după a doua avalanșă

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Astfel, incepand din dupa-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitatiilor se va extinde, iar in zonele de deal si de munte se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 10-15 litri pe metru patrat si izolat 30 de litri pe metru patrat.

In nord-vest si centru se vor semnala precipitatii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zapada si ninsoarea va fi viscolita.

Sursa: Mediafax

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!