Infiorator: si-a lipit singura acasa toti dintii cu super glue din cauza ca ii era frica sa mearga la dentist! Cand stomatologii au vazut-o, au avut un soc: "Doamne, femeia asta aproape ca nu mai are gura!" E cutremurator cum arata chipul ei

O echipa de medici stomatologi din Marea Britanie a avut parte de un caz iesit din comun.

Totul a inceput dupa ce o femeie a intrat in clinica lor si a inceput sa urle cu disperare: "Va rog, ajutati-ma! Nu mai suport, durerile sunt groaznice!".

La inceput doctorii nu au stiut ce se petrece, insa cand s-au uitat in gura ei, au avut un soc! Pare greu de crezut insa femeia, pe nume Angie Barlow, isi lipise toti dintii cu super glue. Femeia a marturisit ca a facut acest lucru in urma cu 10 ani, din cauza fricii de a merge la stomatolog.

"Mama mea a aflat ca are cancer dupa o vizita banala la stomatolog. A mers sa isi scoata un dinte, iar atunci, dupa o serie de analize, a primit vestea groaznica. De atunci am asociat mersul la stomatolog cu bolile cumplite. Cand mi-a cazut primul dintre l-am lipit cu super glue. Au urmat altii, pana cand mi-am fixat aproape toata dantura cu astfel de lipici", a marturisit femeia.

Metoda aplicata de ea a provocat o reactie in lant care i-a distrus toti dintii, dar si 90% dintre oasele care ii sustineau dantura. Din fericire, dupa proceduri de lunga durata, ea si-a recapatat zambetul.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate