INFIORATOR: AU INGHETAT cand au vazut ce are IN GURA! "Te-ai NENOROCIT pe viata"

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:12

In ziua de azi foarte multe reprezentante ale sexului frumos apeleaza la operatiile estetice pentru a arata cat mai bine. Iata insa ca nu de fiecare data totul se termina cu bine.

Este si cazul femeii din imaginile alaturate, care a ajuns sa traiasca un adevarat cosmar. Stacey Hohn, in varsta de 41 de ani, si-a dorit niste buze mai bine conturate, motiv pentru care a apelat la injectiile cu botox.

A trait insa un adevarat soc in momentul in care s-a trezit a doua zi si s-a uitat in oglinda. Femeia avea umflaturi pe toata fata, iar buzele erau aproape distruse.S-a dus imediat la doctorul care i-a facut interventia, insa acesta a ridicat din umeri si a trimis-o acasa. Acum Stacey sufera si nu stie ce sa faca pentru a-si repara fata. "Am dureri mari, simt de parca as avea pielea din plastic. Sunt disperata", a marturisit ea.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!