INFIORATOR! Aceasta este cea mai BANTUITA casa din lume. Autoritatile sustin ca este poarta iadului

Un caz de fenomene poltergeist din Statele Unite a facut furori in toata lumea! Specialisti in paranormal, preoti, politisti, dar si medici au confirmat existenta unor fenomene bizare intr-o casa din Indiana.

Casa a fost inchiriata de Latoya Ammons , o mama singura cu doi copii, care a observant ca fiul si fiica ei manisfesta u comportament bizar la scurt timp dupa ce s-au mutat in noua locuinta. Cea mai socanta experienta care i-a confirmat ca este ceva necurat la mijloc a fost faptul ca intr-o seara a mers in camera fiicei sale, iar cand a deschis usa, micuta levita deasupra patului. Baietelul ei se inchidea des in dulap si vorbea, dupa spusele lui cu un alt copil.

Ambii copii i-au povestit ca vad in casa prezenta unor monstri negri. Mai mult, femeia a inceput sa auda ca si cum cainii latra prin casa desi nu aveau niciun fel de animal de companie. La fel ca si copiii ei, Latoya Ammons a remarcat si ea prezenta unor duhuri, un fel umbre prin casa.

Femeia sustine ca timp de sase luni ea si copiii ei au fost posedati de demoni. Politia a venit sa investigheze cazul, iar ofiterii au declarat si ei ca au fost martorii unor fenomene bizare, nemaiintalnite. Cand Latoya si-a dus copiii la spital pentru analize, o asistenta sustine ca a vazut cum o forta l-a trantit pe baiat de perete si la urcat pe tavan. Baietelul sustine ca nu isi aduce aminte de aceasta intamplare.

Un preot a venit sa exorcizeze casa bantuita, iar un specialist in fenomene paranormale a confirmat prezenta a 200 de demoni. Parintele Maginot, insa, i-a spus femeii ca nu casa, ci ea este posedata de un blestem care actioneaza asupra ei si a familiei sale.

Cred ca asupra mamei a fost pus un blestem, poate de fostul partener al femeii sau de noua sotie a acestuia. Acesta a intrat in vibratie cu un alt eveniment negativ, probabil o tragedie care a marcat familia sau practici oculte cum ar fi vraji care s-ar fi facut in casa, ceea ce a facut ca locuinta sa se transforme intr-o poarta a iadului”, a explicat preotul pentru Daily Mail.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate