INFIORATOR. A vrut sa faca un SELFIE SPECTACULOS, dar a sfarsit intr-un mod tragic

Xenia Ignatyeva, o adolescenta in varsta de 17 ani, si-a gasit sfarsitul in timp ce incerca sa-si faca un selfie de la 10 m inaltime.

Adolescenta s-a urcat pe un pod de cale ferata inalt de 10 m. Din dorinta de a-si impresiona prietenii, Xenia Ignatyeva s-a cocotat pe schele ca sa-si faca un selfie. Din pacate, tanara s-a dezechilibrat, iar in cadere a atins un cablu de inalta tensiune si s-a electrocutat. A murit pe loc.

Xenia Ignatyeva facuse o adevarata pasiune din a-si face selfie-uri in locuri cat mai riscante, periculoase. In imaginea de jos puteti vedea podul de unde a cazut adolescenta. Fotografia de sus o infatiseaza pe Xenia intr-una din escaladarile ei riscante pe o cladire spectaculos de inalta.

Mai multi prieteni o asteptau jos. Au fost socati de modul tragic in care a murit tanara. Politia avertizeaza ca podurile au devenit un punct de atractie pentru tinerii, majoritatea adolescenti, in cautare de adrenalina si senzatii tari. Acestia nu constientizeaza riscul la care se expun in incercarea de a face un selfie spectaculos.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate