Indragostiti de aceeasi “bona”, doi frati ajung sa se urasca! Povestea sotilor Mihai si Camelia continua si astazi, la “In cautarea adevarului”, de la ora 17:30!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 ian 2019, 10:37

Constienta ca nu mai este femeia atragatoare de odinioara, Camelia face eforturi pentru a redeveni sotia perfecta.

Mihai nu mai poate gestiona complexele si gelozia sotiei si cade in “plasa” Ioanei, “bona” lui Eric, fiul sau. Barbatul vrea sa divorteze dar Camelia nu stia acest lucru. 

Stefan, fratele lui Mihai, il invita pe acesta si pe sotia Camelia la o cina, din dorinta de a le prezenta viitoarea lui sotie. 

 

 

Cu totii raman inmarmuriti cand afla ca viitoarea sotie a lui Stefan este nimeni alta decat “bona” Ioana. 

 

Stefan realizeaza rapid ca fratele sau si-a inselat sotia, pe Camelia, cu viitoarea lui sotie, Ioana. Cand Camelia afla adevarul despre “indeletnicirile” Ioanei, lucrurile se precipita. 

Exclusiv! Ce spune Natalia despre controversata Bianca de la Casa Iubirii. Cum ar putea ajunge concurenta în Marea Finală. Îl folosește sau nu pe Alin?

Daca Mihai si Camelia vor reusi sa depaseasca impasul in care se afla, aflati astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului”, emisiune prezentata de Ernest.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies