Îndrăgita actriță Asli Enver, protagonista serialului Mireasa din Istanbul, a arătat pentru prima dată chipul fetiței sale! Iată cum arată micuța Elay

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2024, 23:59

Celebra Asli Enver, apariție de senzație alături de fetița sa! Fericita mămică a arătat pentru prima dată chipul micuței Elay! Iată imaginile de senzație postate de renumita actriță!

Asli Enver face parte din categoria celor mai apreciate și admirate actrițe ale Turciei. În cele peste două decenii de activitate pe platourile de filmare, îndrăgită actrița a demonstrat un talent desăvârșit, o carisma captivantă și o pasiune nemărginită pentru profesia aleasă. Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actrița încă din anul 2008, când a jucat rolul principal în serialul Cu capul în nori, iar apoi a revenit la Kanal D, în producția Mireasa din Istanbul, în care a jucat rolul principal, alături de marele actor Ozcan Deniz.

Dincolo de cariera strălucită, îndrăgită actrița este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei și au devenit părinții unei fetițe superbe. De curând, celebra actrița a decis să dezvăluie în mediul online pentru prima dată chipul fetiței sale.

Asli Enver, apariție de senzație alături de fetița sa! Fericita mămică a arătat pentru prima dată chipul micuței Elay

Asli Enver s-a născut în anul 1984, în Londra, în Marea Britanie, unde a crescut și a studiat până la vârsta de 12 ani. După care această a revenit în Turcia alături de părinții săi, unde și-a continuat studiile și în cele din urmă și-a construit o carieră de succes în domeniul actoriei, așa cum visase încă din perioada copilăriei. Dacă pe plan profesional, Asli Enver s-a bucurat de multe realizări și de admirația publicului, în cele două decenii de carieră fulminantă, pe plan personal, celebra actrița a avut parte de multe eșecuri și dezamăgiri sentimentale care i-au

adus tristețe și chiar depresie. Cu o ambiție de fier, tânăra actrița s-a ridicat de fiecare mult mai puternică și a mers mai departe. Aceasta și-a găsit mereu alinarea în activitatea ei profesională și nu și-a pierdut niciodată speranța că într-o zi va fi pe deplin fericită.

Citește și: Îndrăgita Asli Enver, protagonista serialului Mireasa din Istanbul, a devenit mamă! Iată ce prenume superb a ales celebra actriță pentru fiica sa

În urmă cu doi ani, Asli Enver a fost surprinsă alături de Berkin Gökbudak, managerul unui spital din Istanbul, iar la scurt timp cei doi îndrăgostiți au anunțat că s-au logodit. Mare a fost mirarea fanilor săi, în momentul în care renumită actrița a anunțat în mediul online că s-a căsătorit cu alesul inimii sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Asli Enver, primele declarații după ce s-a aflat că este însărcinată! „Totul este atât de nou” Iată cum arată celebra actriță în primul trimestru de sarcină și cum se simte în noua postură de soție și de viitoare mămică!

La doar câteva zile de la nuntă, Asli Enver a anunțat în presa din Turcia că va deveni mămică și este extrem de fericită alături de soțul ei.

În vara anului trecut, celebra actrița a adus pe lume o fetiță, căreia i-au ales numele Elay. După câteva zile de la nașterea micuței, Asli a publicat câteva imagini însă fără să dezvăluie și chipul fetiței sale.

De curând, îndrăgita Asli Enver a postat imagini de senzație pe contul ei de Instagram, în care și-a făcut apariția din nou alături de fiica să. Însă aceasta a arătat pentru prima dată chipul micuței Elay, spre marea bucurie a fanilor săi.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!