INCREDIBIL! S-a nascut la 21 de saptamani si CANTAREA aproape 500 de grame. Cum arata BEBELUSUL caruia nimeni nu ii dadea nicio sansa de supravietuire

James Elgin Gil a fost adus pe lume prematur, la doar 21 de saptamani, cu aproape 18 saptamani mai devreme decat trebuia.

James Elgin Gil a fost adus pe lume prematur, la doar 21 de saptamani, cu aproape 18 saptamani mai devreme decat trebuia. Pentru a intelege pericolul la care a fost expus, ar trebui sa se stie ca rata de supravietuire a unui bebelus nascut prematur la 22 de saptamani este mai putin de 10%.

Multe spitale refuza sa acorde ingrijiri celor nascuti prematur inainte de 22 de saptamani. James cantarea doar 482 de grame cand a fost nascut si a avut noroc ca a supravietuit. La momentul respectiv, el a primit titlul de cel mai mic bebelus din lume.

Insa titlul pentru cel mai mic copil din lume a revenit micutei Amillia Sonja Taylor din Florida care s-a nascut la 21 de saptamani si cantarea doar 283 de grame. Cei doi nou nascuti au fost tinuti la terapie intensiva pe toata durata monitorizarii lor si s-au dezvoltat normal.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies