INCREDIBIL! Femeia obsedata de operatii estetice. Are peste 100 si i-a facut cadou uneia dintre fiice de opt ani o operatie estetica! FOTO si VIDEO

SOCANT! Femeia obsedata de oiperatii estetice. Are peste 100 si i-a facut cadou uneia dintre fiice de opt ani o operatie estetica! FOTO

Sarah Burge in varsta de 51 de ani din Marea Britanie a socat o lume intreaga dupa ce a afirmat in mai multe emisiuni televizate ca a cheltuit o avere pe operatiile estetice ca sa arate ca o papusa Barbie.

Si mai mult, aceasta nu s-a oprit aici si le-a facut cadou celor trei fiice ale sale vouchere pentru operatii estetice. Cea mai mica dintre fete are opt ani.

Ea detine si o clinica de infrumusetare si povesteste ca desi a afectat-o criza, inca isi permite sa se lafaie in lux. Sarah a marturisit ca de Craciun le-a cumparat fetelor cadouri scumpe, de la genti de lux, bijuterii si tot ce si-au dorit pana la ponei. Sarah a mai spus ca fetele ei nu si-o iau in cap de atata rasfat si cat timp poate sa faca asta pentru ele nu se va opri.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate