Incredibil cum au reacționat concurenții de la Survivor România 2021 când au aflat miza jocului din această seară. Pentru ce luptă și cum arată traseul?

,
Concurenții de la Survivor România au aflat miza jocului pentru recompensă
Concurenții de la Survivor România au aflat miza jocului pentru recompensă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Faimoșii și Războincii se vor întrece în această seară pentru recompensa pe care publicul a ales-o. Despre ce premiu este vorba și ce probe îi vor pune la încercare?


In articol:

Un nou joc pentru recompensă le va testa limitele concurenților de la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii sunt hotărâți să înceapă săptămâna în forță și să se impună pe traseu, astfel că aceștia așteaptă cu nerăbdare să afle pentru ce recompensă se vor lupta în primul joc din această săptămână.

Ce anunț a făcut Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021?

Surpriză de proporții pentru concurenții de la Survivor România 2021. Pentru ce premiu luptă și cum arată traseul?

Atât concurenții din tabăra Războinicilor, cât și cei din echipa Faimoșilor își doresc să câștige jocul pentru recompensă din această săptămână, având în vedere că în ambele echipe se simte din ce în ce mai mult lipsa hranei, concurenții fiind înfometați și epuizați din punct de vedere fizic. Evident, lupta se va duce și în această seară pe un traseu dificil și care îi va pune la încercare pe concurenți, determinându-i astfel să dea tot ce au mai bun pentru a aduce puncte pentru echipele din care fac parte.

Dincolo de tensiunile care există în ambele tabere, Faimoșii și Războinicii încearcă să rămână uniți în timpul jocurilor, conștienți de faptul că aceasta este singura modalitate prin care pot ieși învingători.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți! Surpriza e faimosul de pe ultimul loc!

În această seară, recompensa va consta într-un coș cu legume proaspete, după cum a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. Premiul a fost ales de public, iar vestea că pot câștiga legumele i-a bucurat enorm pe Războinici și Faimoși, motivându-i pe aceștia să lupte cu toate forțele.

„Publicul a ales legume ca premiu pentru echipa care va câștiga jocul pentru recompensă.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

După câteva momente în care le-a permis concurenților să își manifeste bucuria, Daniel Pavel le-a explicat cum va arăta traseul pe care se vor întrece în această seară.

„Concurenții intră pe o platformă deasupra căreia sunt suspendate două globuri, unul în fața celuilalt, apoi urcă pe o tiroliană, se lasă să cadă controlat în apă, intră pe o plasă în formă de V

și apoi pe un zig zag, trec de un tunel circular și intră pe nisip unde îi mai așteaptă un tunel în formă hexagonală. Ajung la proba de îndemânare unde 10 mingi în așteaptă pe două niveluri, pe două rastele. Concurentul care curăță primul masa de mingi este concurentul care aduce punctul echipei sale. Foarte important, atunci când inelul lovește postamentul de lemn și mingea cade, mingea trebuie repusă pe locaș și făcută o nouă aruncare.
Se consideră punct doar atunci când inelul lovește frontal mingea și aceasta cade la sol. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care câștigă jocul de recompensă și premiul compus dintr-un coș cu legume.”
, a anunțat Daniel Pavel.

 

Citeste si: Alin Salajean, un nou conflict la Survivor Romania 2021! Ce are de impartit cu unul dintre cei mai versati concurenti din competitie. Il va pune asta in pericol de eliminare?

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este Musty Camara de la Survivor Romania 2021! Razboinicul are trei copii si o poveste de viata desprinsa din filme

Dan Barna a izbucnit în miezul nopții la adresa lui Florin Cîțu: 'A generat în mod gratuit o criză politică majoră'

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Moment naucitor pentru Alin Salajean la Survivor Romania 2021! Razboinicul si-a pupat verigheta cand a aflat asta despre sotia lui

Georgiana Lupu a spus ce o să facă cu banii de la Survivor România! Fosta Faimoasă și-a lăsat fanii fără cuvinte!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies