Incidentul in care Ozcan Deniz a fost nevoit sa se refugieze intr-o bucatarie de spalat vase. Dezvaluiri inedite despre viata actorului preferat din "Ziua in care mi s-a scris destinul"

Actorul a fost deschis sa vorbeasca despre viata lui privata din parioada in care nu avea niciun ban, insa visul de a canta ii acapara din ce in ce mai mult mintea.

Interesul pentru muzica a venit din dorinta de a scapa de saracie. Intr-o zi, destul de rusinat ca se afla in fata unei formatii, a cântat la nunta unui prieten. seful formatiei i-a spus: „Vino in turneu cu noi, baiete!„. Raspunsul lui a fost „Nu-mi da tata voie.„ seful formatiei i-a dat niste bani si i-a spus sa vina mâine cu tatal sau. Privind bancnota din mâna lui, Özcan Deniz si-a dat seama ca era salariul lui pe o luna: 50 de lire.

Deoarece furase cândva o bicicleta, tatal lui a crezut ca Özcan a furat acei bani si s-a suparat foarte tare pe el. Astfel, Özcan nu a mai putut sa-i spuna tatalui despre oferta si s-a dus la seful de formatie si i-a spus ca tatal i-a dat voie. Özcan devine vedeta orasului, dar tatal lui nu stie ca el urca pe scena. intr-o zi, s-a trezit cu tatal sau, in fata scenei, in timp ce cânta. Nu i-a spus nimic, doar si-a sarutat fiul. e  Astfel, ezut ca aata voie.„ seful formatiei i-a dat niste bani si i-a spus sa vina mâi

Özcan isi propune sa iasa din salile de nunti, sa se afirme. Gaseste un impresar care-l duce la Izmir in clubul de noapte Majestik. in prima noapte, politia a dat buzna in club, iar el (in costum si cu papion) s-a refugiat in bucatarie la spalat vase. Apoi a plecat in Antalya. Actorul si prezentatorul TV Cenk Koray l-a ascultat din intâmplare si i-a spus: „Vino in Istanbul. Pune-ti vocea pe o caseta sa te asculte lumea.„(sursa Viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate