Incident socant la metroul din Bucuresti: un tren cu 2.000 de calatori la bord, la un pas de a deraia! Ce se intampla in subteran

,

Presedintele Sindicatului Liber Metrou, Ion Radoi, a dezvaluit un incident socant petrecut la metroul din Bucuresti.

Oficialul a declarat ca, in urma cu doua saptamani, un tren de metrou cu 2.000 de pasageri la bord a fost la un pas de a deraia.

"Un boghiu la un tren este, ca sa explic mai bine, cum este directia la masina, este ca si cum ai pierde directia unei masini. Trenul ar fi putut deraia, ceea ce, din fericire, nu s-a intâmplat.

"Riscurile sunt mari, pentru ca mediul este inchis.

Erau in acel moment circa 2.000 de calatori, pentru ca era ora de vârf, riscau sa-si piarda viata acolo. Este un eveniment pe care il semnalam, pentru ca este fara precedent in metroul bucurestean, timp de 39 de ani", a spus Ion Radoi.

Ion Radoi a mai declarat ca in urma cu 3 saptamani a avut loc un incident similar.

Presedintele Sindicatului a subliniat saptamana trecuta faptul ca Metrorex intentioneaza sa declanseze o greva generala pentru a atrage atentia asupra deficitului de personal cu care se confrunta Regia.

"Avem o situatie care dureaza de mai bine de un an: trebuie sa angajam 700 de oameni pentru siguranta circulatiei. Asa cum a constatat toata lumea, fara sa stiti prea multe amanunte, am avut anumite probleme tehnice si avem chiar si riscuri in siguranta circulatiei, fara personalul necesar", declara atunci Ion Radoi.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Metrorex a facut anuntul: va fi haos la metrou! Ce se intampla in subteran

Ioana Mihăilă, la primul mare test politic: se anunță SHOW în Parlament

BOMBA! Cine este IUBITA secreta a lui Culita Sterp? S-a aflat acum. E SCANDAL monstru

E panica la metrou: siguranta calatorilor este in pericol! Anunt oficial: ce se intampla in subteran

Eliminare surprinzatoare la Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine paraseste casa iubirii! Iata ce mesaj a transmis Cutia Pandorei!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies