Incepand din acest weekend, Stirile Kanal D te invita in „Casa de vedeta”, in fiecare duminica, in cadrul principalului grupaj informativ al zilei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 04:00

Telespectatorii Kanal D vor putea intra in intimitatea vedetelor prin intermediul rubricii „Casa de vedeta”, realizata si prezentata de Dana Lutu, reporter al Stirilor Kanal D, in principalul grupaj informativ al zilei, in fiecare duminica, incepand de saptamana aceasta.

„Cei aflati in fata micilor ecrane vor avea ocazia sa patrunda in universul nevazut al vedetelor, locul in care acestea se relaxeaza, rad sau plang, spatiul unde strang amintiri si sunt ele insele, dincolo de lumina reflectoarelor”, spune Dana Lutu.

Printre personalitatile autohtone care au deschis usa echipei Stirilor Kanal D se numara Stela Popescu, Dana Savuica, Elena Merisoreanu si Carmen Harra.
Dana Lutu este reporter cu experienta al Stirilor Kanal D,

inca de la infiintarea postului in urma cu zece ani, a realizat o serie de materiale de impact in cadrul programelor de stiri, interviuri cu personalitati ale scenei publice din Romania si strainatate, a trait de nenumarate ori experienta transmisiilor live.

Rubricile Kanal D vor acoperi diverse zone de interes ale telespectatorilor pe parcursul intregii saptamani. Astfel, in fiecare luni seara, prin intermediul rubricii „Salvam suflete”, realizata si prezentata de Daniel Nicolaina, devenim
vocea necuvantatoarelor lipsite de aparare si descurajam orice violenta impotriva animalelor. Marti urmeaza ghidul pragmatic de economie – „Cat te costa?”, realizat si prezentat de Petrica Nechita; miercuri, din „Codul fericirii”, rubrica realizata de Diana Parvu, aflam care este reteta unei vieti frumoase si echilibrate. In fiecare joi ne pregatim pentru „Ce faci in weekend?”, cu Ilinca Obadescu, pentru ca vineri sa calatorim prin cele mai surprinzatoare locuri din Romania, alaturi de George Mihai, in cadrul
rubricii „Ati fost aici?”.
Rubrica „Sabbagh in actiune”, din 16 septembrie, in fiecare sambata seara.

Cu acelasi imbold de a face bine semenilor, de a-i salva din situatii disperate si de a preveni fenomenul infractional,  Christian Sabbagh isi continua, din 16 septembrie, anchetele si reportajele de impact, de aceasta data in cadrul Stirilor Kanal D, intr-o formula concentrata, cu o grafica adaptata noului studio al Stirilor Kanal D.

 


 

 

Taguri: