Incendiu la metrou! Calatorii au fost evacuati dupa ce un vagon a luat foc

Author: M.A. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 oct 2020, 21:45

Un vagon al unei garnituri de metrou care circula din directia Piata Unirii spre Nicolae Grigorescu a luat foc, calatorii fiind evacuati la statia Mihai Bravu.

Dupa evacuare, garnitura s-a retras la statia Nicolae Grigorescu. Conform unor surse, incidentul a avut loc in jurul orei 08:45, calatorii fiind evacuati la statia Mihai Bravu deoarece din ultimul vagon al metroului iesea fum. 

Pasagerii au fost anuntati ca garnitura se va retrage din cauza unei defectiuni tehnice. Trenul de metrou circula din directia Piata Unirii spre Nicolae Grigorescu.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 

Taguri:

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies