INCAIERARE ca in filme in mijlocul traficului VIDEO

INCAIERARE ca in filme in mijlocul traficului VIDEO

Cei doi soferi si-au abandonat masinile in plina strada si s-au lovit minute in sir cu pumnii si picioarele.

 Cel mai in varsta pare ca are castig de cauza. Reuseste sa il puna pe fuga pe tanar. Insa lupta nu este nici pe departe incheiata. Se imping, mai-mai sa intre in masina, din care se filma incidentul.

Sa nu credeti ca astfel de batai izbucnesc numai in Romania . In Rusia, spre exemplu, soferii isi rezolva problemele cu mult mai multe hotarare. Priviti cum reactioneaza acest tanar cand isi gaseste bolidul blocat in parcare. Nici nu asteapta sa apara celalalt conducator auto, trece la fapte imediat!

Martorii crizei de nervi, inclusiv cel care filmeaya, se amunca copios. Nici prin gand nu le trece sa intrevina. Soferul agresiv nu se multumeste nici pe departe cu faptul ca a spart geamul si oglinda cu o bata. Nici prin gand nu va trece ce idee i-a venit.

Cand eram cat pe ce sa credem ca s-a potolit, in peisaj apare … o autobasculata. Nu a stat prea mult pe ganduri si i-a umplut masina celui care l-a blocat, cu ciment! 

Asadar, ganditi-va de 2 ori inainte sa va parcati necorespunzator masina. S-ar putea sa dati peste un sofer nu tocmai intreg la minte! Si, ca sa continuam cu sfaturile, daca sunteti amenintati sau agresati in trafic nu raspundeti cu aceeasi moneda! E mult mai inteligent sa anuntati numaidecat politia!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate