Inca o lovitura dureroasa pentru Filiz! Afla ce decizie radicala va lua tanara in privinta lui Baris, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Drama tinerei Filiz se accentueaza cand realizeaza ca Baris nu este ingerul ei pazitor.

FIliz decide sa rupa orice legatura cu acesta si sa se intoarca acasa, pastrand secretul acestei decizii fata de fratii ei mai mici si fata de Baris. Acesta din urma se intoarce acasa, hotarat fiind sa afle ce sta in spatele deciziei tinerei sale protejate dar se loveste de un zid. Filiz nu il va ierta niciodata pentru ca a mintit-o. 

 

 

Fiorii dragostei il determina pe Baris sa ia o decizie radicala pentru a o recuceri pe Filiz. Acesta decide sa renunte la slujba pe care o are, insa Cenk, partenerul sau, se impotriveste. Intriga se adanceste, Tufan fiind cuprins de remuscari pentru ca a mintit -o pe Tulay si incearca, in zadar,  sa gaseasca o modalitate sa ii spuna adevarul. 

 

 

Fikri, tatal lui Filiz, este orbit de dorinta de avutie si cauta solutii pentru a castiga bani intr-un mod cat mai facil. Insa, frica de moarte este mai puternica si in cele din urma decide sa se intoarca acasa si sa aiba grija de copiii sai. Dar Kiraz si Fikret nu privesc cu ochi buni decizia tatalui lor. Nici pentru Şeyma, decizia lui Fikri nu este o binecuvantare, aceasta intrand in depresie dupa plecare acestuia...

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate