În ziua alegerilor, Știrile Kanal D, prima sursă de informații a românilor! Duminică, stația s-a clasat pe primul loc, pe targetul Național, cu Știrile de la ora 18:00

,

Peste un milion de telespectatori au urmărit ieri, în medie, Jurnalul de Știri de la Kanal D

Duminică, 6 decembrie, Kanal D a fost prima sursă de informație pentru românii din întreagă țară, stația poziționându-se pe primul loc, la nivel Național, în topul televiziunilor din România, cu Știrile Kanal D de la ora 18:00. În ziua alegerilor parlamentare, telespectatorii au ales în număr uriaș să urmărească, la Știrile Kanal D, materialele obiective, corecte, relevante, și au fost ținuți la curent, în permanentă, cu cele mai noi informații despre scrutinul aflat în plină desfășurare.

Ieri, în intervalul 18:00 – 19:00, Kanal D a fost lider de piață, pe targetul Național, înregistrând 6,0% rating și 13,3% cota de piață, conform datelor furnizate de Kantar Media. O medie de peste un milion (1.049.000) de români din întreagă țară au urmărit ieri, în fiecare minut al difuzării, știrile prezentate de Silvia Ioniță.

Minutul de maximă audiență, atins la 18:29, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, 1.378.000 de telespectatori din întreagă țară. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu a suferit 4 operații ca să poată auzi! Cum arată tânăra acum

SURSE - Coaliția s-a împotmolit în 'reforme'. USR PLUS forțează mâna PNL

Irina Tănase îl DISTRUGE pe Liviu Dragnea! Fostul lider PSD este DISPERAT

Campania de vaccinare intră într-o nouă etapă. Apar centre non-stop și drive thru în România

Marian Drăgulescu și Larisa, din nou împreună?! Gimnastul și fosta soție au revenit unul în brațele celuilalt, după mai multe relații eșuate?!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies