In timp ce Denisa Raducu isi afla diagnosticul, Ticy, fostul iubit, se casatorea! Iata imagini in exclusivitate de la nunta artistului si ce declaratii uluitoare a facut sotia acestuia despre Denisa!

Ticy, fostul iubit al Denisei Raducu, s-a casatorit chiar atunci cand îndragita artista îşi afla diagnosticul. Mai mult de atat, ea a fost îngrijita chiar de soţia acestuia.

Invitati in platoul WOWbiz, cei doi au vorbit despre ultimele clipe din viata Denisei Raducu, dar si despre ce rol au jucat ei in acea perioada.

”Am cunoscut-o acum caţiva ani, cand am lucrat cu ea. Eu îi compuneam piesele, în 2011 şi aşa s-au cunoscut şi ele. Au urmat multe colaborari, au avut succes la public.”, a marturisit Ticy, în timp ce iubita lui a dezavuit ca era foarte apropiata de Denisa.

”Mi-e greu sa vorbesc despre ea la trecut. A fost chimie de la prima vedere, ne-am înţeles.  Eu nu pot sa ea sa vorbesc despre ea la trecut. Ea era tot timpul binedispusa, te facea sa zambeşti. Ne-am întalnit la un moment dat, înainte de a afla diagnosticul, la un studio. Filma şi se simţea bine. Am fost alaturi de ea, atat cat am putut, pentru ca eram însarcinata în cinci luni. Încercam sa fiu pozitiva, sa-i spun ca o sa fie bine, se uita încrezatoare şi zicea ca abia aşteapta sa-şi revina şi sa reapara.

Cand am fost la ea acasa şi cand m-am vazut cu burtica a zis: <<Wow, ce burtica frumoasa ai. Iar apoi spunea ca îşi doreşte şi ea sa aiba un copil. Ne zicea mereu sa mai trecem pe la ea, se bucura cand treceam pe la ea la spital. Se mai detaşa puţin din situaţia în care era. Dupa ce plecam  de la ea plangeam. De fiecare data. N-am apucat sa ne luam la revedere. Ultimele cuvinte au fost de încurajare pentru ea. De asta avea nevoie. Eu am prins-o în momente acceptabile, însa în ultima perioada nu ma mai lasa sa merg. E marcant şi eu înca nu pot sa vorbesc despre ea la trecut.”, a marturisit soţia lui Ticy.

De celalata parte, Ticy a povestit ca ultimele luni din viaţa Denisei au fost foarte grele pentru el, din cauza speculaţiilor facute de presa.
”A fost o perioada foarte grea pentru mine, mai ales ca s-a aruncat cu noroi în mine. Primeam mesaje, înjuraturi. Nu ştiu ce se scria, pentru ca am început sa ma protejez şi am închis telfonul. Citea şi ea presa, cand ne vedeam îşi cerea scuze.”, a povestit Ticy.
De asemenea, cei doi au povestit, în direct, la WOWbiz, despre momentele pe care le-au trait în luna mai, cand ei s-au casatorit, iar Denisa şi-a aflat diagnosticul cumplit.

”Am primit multe mesaje. Am planuit nunta cu mult timp înainte, era platit totul, Denisa a fost alaturi de noi. Toata nebunia a aparut dupa ce am filmat noi un videoclip, în care am aparut eu. Prin 2013. Chiar şi ea a aparut pe post şi a spus ca nu exista nimic, ca sunt om însurat.”, a marturisit Ticy, în timp ce soţia lui a spus ca nu era deloc geloasa: ”Nu eram deloc geloasa, eram tot timpul alaturi de ei, la filmari. Nu am avut nimic.”, a mai povestit Diana.

”Trebuia sa vina la nunta cu iubitul ei. Nu, e o prostie ca trebuia sa fie domnişoara de onoare. Ne-am gandit la un moment dat sa anulam, însa am decis ca trebuie sa mergem mai departe, întrucat erau mulţi colegi invitaţi.”, a mai dezvaluit Ticy, care s-a casatorit chiar în luna mai atunci cand Denisa a primit diagnosticul cumplit.
In ciuda momentelor dificile prin care a trecut Denisa, cei doi au avut o nunta de poveste, dovada fiind imaginile prezentate la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate