În mintea lui Zeynep se dă o luptă cruntă! Aflați ce decizie va lua în privința sentimentelor pe care le are pentru Barîș, MARȚI, 2 februarie, într-un nou episod din Prizoniera destinului, de la 20:00, la Kanal D

,
Zeynep îl place pe Barîș
Zeynep are sentimente pentru Barîș

Zeynep începe să aibă sentimente pentru Barîș, însă în mintea ei se dă o luptă cruntă. Își va da Zeynep seama dacă sentimetele pentru Barîș sunt reale?


In articol:

Searialul ”Prizoniera destinului”, difuzat la Kanal D, aduce în atenția telespectatorilor povestea impresionanta a frumoasei Zeynep, care deja a cucerit publicul cu situații psihologice emoționante, inspirate din fapte reale. 

"Prizoniera destinului" este o productie inspirata dintr-o poveste de viață reală, și o are în centrul acțiunii ca eroina, pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece printr-o serie de experiențe dramatice.

Pentru ea viața devine un carusel de emoții intense. Parinții naturali o dau spre adoptie, iar tânăra intră în mijlocul unei familii adoptive care o va crește cu responsabilitate și dragoste. 

Zeynep trece printr-o serie de incertitudini, după ce își dă seama că începe să aibă sentimente pentru Barîș

Zeynep se apropie tot mai mult de Barîș, iar sentimentele pentru el devin tot mai puternice. Aceasta este confuză nu știe ce simte cu adevărat pentru prietenul ei.

”Când am un sentiment oricât de mic, izbucnesc furtuni în mintea mea. Cum îmi voi da seama dacă ceea ce simt este real sau nu?”

Mehdi este în continuare după gratii, îi este foarte greu că nu poate fi alături de fiica sa. Benal îl vizitează la închisoare, unde îi aduce fetița să o vadă. Este

un moment emoționat pentru Mehdi când își strânge copilul în brațe.

Bendal îi duce fata lui Mehdi să o vada
Benal îi duce fata în vizită la închisoare lui Mehdi

Zeynep nu știe cum să procedeze în privința lui Barîș, pentru că o tot evită. Are impresia că este supărat pe ea.

În momentul în care se duce după el și îl întreabă dacă este supărat, acesta rămâne uimit. Urmăriți în această seară un nou episod din ”Prizoniera destinului”, de la ora 20:00, la Kanal D și află ce se va întâmpla între Zeynep și Barîș.

Citeste si: Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", aparitie inedita alaturi de sora si fratele ei! Iata ce familie frumoasa are celebra Demet Ozdemir!

 

Citește-ne pe
Citește și:

„Hercai”, din 9 februarie, la Kanal D! Serialul va fi difuzat trei zile pe saptamana, de luni pana miercuri, de la ora 20:00

Guvernul a decis: De la 1 iulie apare contribuția personală în sănătate. Cum va funcționa noul sistem

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum este afectată fiecare zodie în parte de Mercur Retrograd în această perioadă. Eclipsa de soare vine cu probleme mari

Zeynep din serialul "Prizoniera destinului", aparitie inedita alaturi de sora si fratele ei! Iata ce familie frumoasa are celebra Demet Ozdemir!

Zeynep renunta definitiv la Mehdi! Aflati ce decizie neasteptata va lua tanara in privinta lui Baris, LUNI, 1 februarie, intr-un nou episod din Prizoniera destinului, de la...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies