În curând, un nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!", la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta

Pentru că apetitul românilor pentru jocurile minții este tot mai mare, Kanal D le aduce acestora o nouă porție de provocare. Cel de-al doilea sezon al emisiunii "Tu urmezi!" va începe, în curând, la Kanal D! Dan Negru le va fi în continuare amfitrion celor care își doresc să stea la coadă la cultură generală, dar și celor din fața micilor ecrane, dispuși să își testeze cunoștințele și viteza de reacție.

În curând, un nou sezon al emisiunii "Tu urmezi!", la Kanal D

Noul sezon "Tu urmezi!" le propune ca și până acum telespectatorilor competiție strânsă, domeniile dintre cele mai captivante și diferite, dar și personaje care "colorează" și fac și mai inedită competiția minții. Zâna Bună, Piaza Rea, dar și celebrități îndrăgite de public aduc cu ele întrebările din diferite domenii- istorie, muzică, frumusețe, călătorii, gastronomie etc.

" Noi editii ale show-ului <Tu urmezi!> vor fi, î n curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune; acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon. Iar se face coadă; coadă la cultură generală", anunță Dan Negru, prezentatorul "Tu urmezi!".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Cristina Cioran, destăinuiri cu lacrimi în ochi despre momentul în care și-a adus pe lume fiica. „Este inimaginabil. Te simți mic și vinovat că ai făcut ceva.”

Reamintim că sumele din cilindrii aflați lângă pupitrul emisiunii variază între 5 000 și 150 000 de lei, iar concurenții pot să-și adjudece și jackpot-ul în runda finală, în valoare de 100 000 de lei. Totul este posibil, dar pentru a câștiga sumele uriașe participanții trebuie să dea dovadă de concentrare maximă, mai ales în runda finală.

În ultimele momente ale competiției, finalistul va trebui să răspundă greșit la întrebări, răspunsul eronat fiind cel luat în calcul.

Această provocare de a gândi "altfel", contracronometru, devine cea mai dificilă etapă din toată competiția.

Cum se vor descurca noii concurenți de la "Tu urmezi!", game show-ul prezentat de Dan Negru, dar și la ce provocări vor fi supuși aceștia pe parcursul edițiilor, vă invităm să descoperiți în curând, la Kanal D, odată cu difuzarea unui nou sezon "Tu urmezi!".

 

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.