În ce situaţii să-ţi iei un troler de cabina?

Trolerul de cabină este necesar în orice călătorie pentru că este la îndemână, poate fi transportor uşor, te scuteşte de plata taxelor suplimentare şi aşteptările lungi ale bagajului de cală.

Trolerele de cabină au dimensiuni reduse pentru a încăpea în spaţiul destinat, sunt dotate cu roţi, au o capacitate de până la 50l, înălţimea atinge 55 cm şi lăţimea până la 31 cm. De obicei sunt confecţionate dintr-un plastic dur numit ABS sau din material textil. Pot fi folosite atât pentru adulţi cât şi pentru copii. 

La trolerul de mână sau bagajul de mână este recomandat să alegi un troler uşor, deoarece va fi doar în posesia dumneavoastră, astfel că nu există motive de îngrijorare că va fi bruscat, murdărit sau pierdut. Pe lângă troler, să ai în vedere că în cabină poţi opta şi pentru o geantă de voiaj. Mai jos Altex a adunat o serie de idei de cum şi când să foloseşti un troler de cabină!

City Break

Pentru un city break un troler de cabină este perfect! Dacă pleci cu familia ai mai multe variante şi aici menţionăm trolerul de cabină pentru tine şi partener şi un troler copii călătorie pentru ca fiecare să se bucure din plin de voiaj. Cum city break-ul este o vacanţă de scurtă durată, nu te încarcă cu foarte multe lucruri, plus că trebui să ai loc şi pentru cadourile celor dragi, în timp ce micuţi se vor bucur de propriul lor troler. 

Într-un city break, un troler recomandabil ar fi cel soft, din material textil, deoarece are mai multe compartimente, este flexibil, încap mai multe elemente şi sunt oarecum mai durabile, nefiind predispuse la deteriorate aşa uşor. Un troler ieftin Lamonza este modelul Troler Lamonza Vision pe culoarea roşu, cu o dimensiune de 54 x 35 x 17 cm. Pentru valize din plastic dur (ABS) Altex îţi recomandă trolerul Lamonza Swank, pe turcoaz sau gri cu o capacitate de 55l..

Business Trip

Într-o călătorie business, bagajul trebuie să aibă un volum cât mai redus ca să încapă documentele importante, câteva haine şi obiecte de uz personal. În cazul de faţă trolerul de cabină te scuteşte de aşteptarea bagajului de cală, dar şi împachetarea strictului necesar. O recomandare în acest caz este trolerul de cabină Lamonza Prism, cu o capacitate de 55 cm pe negru, dar şi o geantă de voiaj, în condiţiile în care este o vizită scurtă şi îţi iei cu tine laptopul şi câteva documente importante. Altex îţi propune 2 variante practice: geanta de voiaj Lamonza Riviera, 52 cm, pe negru, dar şi geanta de laptop Lamonza Crest, 41 cm, negru portocaliu.

Copii

Dacă ai un copil ştii cât de important este să aibă propriul bagaj de mână, deoarece copii pot fi imprevizibili. Cel mai bine e sa aibă la îndemână trolerul unde îşi tine lucrurile personale: cartea preferată, jocul care îl tine ocupat pe timpul zborului, jucăria de pluş sau hăinuţe pentru schimbările climatice care pot apărea. Pentru a fi sigur că va rămâne în grija mergi pe un model colorat. Pe altex.ro ai trolere ieftine chiar şi pentru copii. 

Altex vine cu câteva idei care să îţi uşureze alegerile:

Troler Lamonza Spectrum 53 x 35 x 19cm, Multicolor;

Troler Lamonza Splash 53 x 35 x 19cm, Fete Zambitoare;

Troler Lamonza Cocktail 55 x 36 x 22 cm, Rosu.

Diverse situaţii

Un alt motiv pentru care un troler de cabină este util ţine de schimbările de vreme de la o regiune la alta. Dacă călătoreşti într-o zonă rece, atunci este recomandat să ai la îndemână o haină mai groasă pentru când vei coborî din avion. Nu lasă vremea rece să te ia prin surprindere şi pregăteşte-ţi din timp o haina groasă în bagajul de cabină. 

Dacă transporţi obiecte fragile atunci este indicat să le ai în apropierea ta şi sa le depozitezi în trolerul de cabină. 

Concluzii

După cum observi trolerul de cabină te scapă de foarte multe bătăi de cap, astfel că o valiză de acest tip îţi va asigura o călătorie liniştită şi fără prea multe greutăţi. Pe altex.ro sigur vei găsi un troler ieftin care sa se potrivească nevoilor tale. Indiferent dacă ai un buget mai mare sau îţi doreşti un troler la preturi mai mici, gama pregătită nu te va dezamăgi şi îţi va uşura căutările. Aşa că te aşteptăm pe altex.ro pentru a descoperi întreaga gamă de valize pe care ţi-am pregătit-o. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate