În ce hal a ajuns Axinte de la „Vacanța Mare”! „Mătur și străzile. Nu mi-e rușine”

,
Anxietatea
Florin Petrescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la 60 de ore de muncă în folosul comunității[Sursa foto: Facebook]

Axinte de la „Vacanța Mare” (Florin Petrescu) a dispărut în ultima vreme de pe micile ecrane. A avut probleme legale, fiind condamnat la închisoare cu suspendare.


In articol:

Florin Petrescu, zis „Axinte”, rolul pe care l-a jucat în „Vacanța Mare”, a vorbit pentru prima dată de la condamnarea cu închisoare cu suspendare. Se pare că va fi nevoit să presteze muncă în folosul comunității.

Citeste si: Liviu Mititelu' si Axinte, dans senzational... la bara! Vezi cum s-au descurcat cei doi la cea mai dificila proba a serii!

Axinte de la „Vacanța Mare”: „Mătur și străzile. Nu mi-e rușine” 

Anxietatea
Florin Petrescu a fost condamnat la închisoare cu suspendare și la 60 de ore de muncă în folosul comunității[Sursa foto: Facebook]

Pe 2 octombrie 2020, Tribunalul București a publicat decizia prin care arătat că Florin Petrescu (Axinte) a semnat un acord prin care a aprobat acuzațiile din anul 2012. Așadar, pedeapsa cu închisoarea a fost cu suspendare „sub supraveghere a executării pedepsei principale pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

Astfel s-a dispus să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii

şi documente de natură a permite controlul mjloacelor sale de existenţa.

Citeste si: Axinte, prins la inghesuiala, raspunde la cele mai trasnite intrebari! Iata cum s-a descurcat indragitul actor la provocarea celor doi prezentatori!

Până acum, Florin Petrescu nu a făcut muncă în folosul comunității. „ Nu, încă nu m-au căutat, mai este timp, a fost și pandemie, anul trecut.

Dar voi face tot ce mi se cere. Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine! Voi munci toate acele zile. Aștept să fiu repartizat!”, a mărturisit actorul.

Florin Petrescu (Axinte), condamnat la închisoare cu suspendare

Florin Petrescu a fost anul trecut condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, dar a primit și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Pe atunci, Dan Diaconescu l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi spus să sponsorizeze televiziunea pentru a nu publica nişte informaţii defăimătoare.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vacanta Mare revine cu un nou sezon de umor – „Te vreau langa Leana”, astazi, de la ora 23:00, la Kanal D

Ordin dat de prefect peste capul judecătorilor: Primarul condamnat pentru pornografie infantilă este demis

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Leana, personajul principal din "Vacanta Mare", isi cauta un nou iubit, asa ca a apelat la emisiunea "Te vreau langa mine". N-o sa va vina sa credeti cine a...

Ziua Pacalelilor a prins-o pe picior gresit pe sotia lui Axinte de la Vacanta Mare. Ce farse i-a facut in vacanta de la Poiana Campina

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies