În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea” Andreea Mantea, la ''pețit'': “L-am adus să se cunoască, să stea de vorba puțin și, dacă se plac … “

,

În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, telespectatorii vor descoperi o altă mare bucurie a îndrăgitei vedete Kanal D. De această dată, Andreea Mantea împreună cu fiul ei, David, au plecat în locuri de care mamei lui îi era tare dor, în zona Maramureșului.

Dor de casă, dor de România, asta a simțit multă vreme Andreai Mantea, o bună perioadă de timp. Acum, frumoasă vedetă a ales să-i arate fiului ei minunățiile și tradițiile autentice ale locului din fascinantul Maramureș, considerat pe bună dreptate, una dintre cele mai frumoase zone din România.

“Ador România!  Și, de când m-am reîntors în tara mea, m-am gândit să merg să o vizitez încă o dată , să merg în fiecare zona a ei, pentru că mi -a lipsit cat am fost departe. (…) Aveam nevoie să-mi hrănesc sufletul cu o bucățică din România mea. Și nu puteam să aleg o altă zona, mai colorată, mai frumoasă, mai darnică și mai bogată, decât Maramureșul”, mărturisește îndrăgita vedetă TV.

Prima oprire a Andreei nu este întâmplătoare, pentru că și-a dorit să-și viziteze vechii prieteni, pe Vasilică Ceterasu și pe soția acestuia, Amalia Ursu. Și, cum cei doi au o fetiță de toată frumusețea, pe Selena, Andreea l-a adus pe fiul ei, David, la <pețit>.

“L-am adus să se cunoască, să stea de vorba puțin și, dacă se plac J… (…) Ați pregătit zestrea? Că eu nu plec cu mâna goală , să fie clar…”, glumește vedeta la reîntâlnirea cu prietenii săi.

Cum au fost întâmpinați Andreea Mantea și fiul ei, David, de către gazdele din Maramureș, ce tradiții unice au <descoperit> cei doi acolo, prin ce întâmplări fabuloase au trecut aceștia și ce mărturisire incredibilă i-a făcut David mamei sale, la finalul călătoriei,  veți putea afla urmărind o nouă ediție a reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, în această seară, de la ora 23:15, la Kanal D!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Şcoli închise!!! Premierul anunţă că se redeschid „poate pe 8 martie”

ASF are primele veşti bune: Semnale de revenire pe piețele financiare, după începerea campaniei de vaccinare

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Coronavirus în România, 28 ianuarie 2021. Numărul pacienților de la ATI scade sub 1.000! Cum arată cel mai recent bilanț

Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 28 ianuarie- VIDEO. Imaginile durerii! Andreea Tonciu a fost surprinsa la cimitir!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies