In aceasta seara, la “Imi place dansul”: Monica o acuza pe Anamaria! “Poate de asta a inventat toata aceasta poveste!”

In Gala din aceasta seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D, emotiile sunt uriase pentru concurenti.

Tensiunile ating apogeul pentru acestia, odata cu prima editia in care unul dintre cei 11 dansatori va parasi competitia si isi va lua adio de la premiul de 100.000 de lei.

In editia de sambata, asa cum au anuntat si prezentatorii show-ului, din cauza unei probleme de sanatate care a necesitat repaos pentru AnaMaria, una dintre concurente, aceasta nu a putut fi prezenta. Astfel, dansatoarea nu a fost punctate in editia precedenta Galei, iar in cea de duminica, Monica a dat cartile pe fata, chiar sub ochii tuturor.

Concurenta Monica pune la indoiala motivele absentei tinerei din editia de sambata a show-ului, reprosandu-i, in acelasi timp, ca o considera pe aceasta ca fiind cea mai slaba dintre toti concurentii, din punct de vedere profesional.

“Cred ca ea s-a victimizat foarte tare pentru ca, probabil, s-a simtit cea mai slaba dintre noi. Asa am vazut-o eu… Poate de asta a inventat toata aceasta poveste”, spune Monica.

Cum raspunde Anamaria acuzatiilor Monicai veti putea afla urmarind Gala din aceasta seara a show-ului “Imi place dansul”, difuzata incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

jurati Imi place dansul

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate