În această seară, la 20:00, MAREA PREMIERĂ a show-ului “TU URMEZI!” Dan Negru: “Banii sunt aici!”. Premii de sute de mii de lei, distracție la maximum și cultură generală!

,

Mai sunt doar câteva ore până la marea premieră a show-ului “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, și care pune preț pe inteligența românilor!


In articol:

Miza este uriașă pentru cei care vor concura, aceștia putând intră în posesia unor sume uriașe, de sute de mii de lei. Maia Morgenstern este celebritatea care va păși astăzi în platoul emisiunii,  dar telespectatorii vor avea parte de multe alte surprize.

Începe prima ediție a emisiunii „Tu urmezi!”, la Kanal D

„Voi sunteți cei mai importanți! Coadă la cultură generală! Bună seară la singurul show din România care dă sute de mii de lei pentru răspunsuri corecte la întrebări de cultură generală. Banii sunt aici!”, spune Dan Negru în debutul primei ediții „Tu urmezi!”.

Citeste si: Maia Morgenstern, prima celebritate invitată la “Tu urmezi!” #Ce a spus marea actrița despre Dan Negru, prezentatorul show-ului

Prezentatorul show-ului mărturisește că emoțiile sunt uriașe și pentru el, nu numai pentru cei care vin în fața lui pentru a demonstra cunoștința, stăpânirea de sine și viteza de reacție.

Citeste si: Ce spune Dan Negru înainte de premiera show-ului “Tu urmezi!”, ce va putea fi urmărită sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D! “Există un public numeros și pentru astfel de programe TV”

 “Am emoții mai mari decât au concurenții, oamenii ăștia vin și luptă pe bani mulți. La „Tu urmezi!” se concurează pentru sute de mii de lei”,  adaugă acesta.

Așadar, nu ratați în această seară, la ora 20:00, premieră show-ului „Tu urmezi!”, la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Maia Morgenstern, prima celebritate invitată la “Tu urmezi!” #Ce a spus marea actrița despre Dan Negru, prezentatorul show-ului

Secretarul american al Apărării: Lupta din regiunea Herson merge puțin mai lent, dar ucrainenii fac progrese

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

PREMIERA! Din 3 septembrie, “Tu urmezi!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies