În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iun 2024, 19:34

Nu ratați, în această seară, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Han și Inci vor trebui să se “confrunte” cu himerele trecutului, care nu le dau pace și care le-au marcat dramatic existența.

Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Han încearcă să aibă grijă, așa cum se cuvine, de familia sa, însă trecutul dureros, care și-a pus atât de dramatic amprenta în viețile tuturor membrilor familiei Derenoglu, este greu de uitat.

Citește și: Safiye este măcinată de trecutul său și de secretele celor din jurul său. Vizionează episodul 16 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Și Inci trece printr-o perioada dificilă, atunci când află că tatăl său este internat în spital. Inci află că părintele patern, pe care îl consideră vinovat de moartea mamei sale, se află la terapie intensivă, în urma unor altercații cu infractorii locali și, cu toate că nu îl mai acceptă în viața sa, din cauza evenimentelor petrecute

în familie, tânăra tresare la auzul acestei vești.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Pe de altă parte, bunicul Memduh are bucuria să afle că a fost acceptat să predea, ca profesor, la o școală din oraș, însă nu știe că această situație nu este întâmplătoare.

Nu ratați, în această seară, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.