In aceasta seara, de la ora 20:00, la “Se striga darul”, Andreea Mantea, la adresa lui Mihai Mitoseru

O noua editie “Se striga darul” debuteaza in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D. Emisiunea care aduce in casele romanilor cele mai frumoase nunti, ajunge, in aceasta seara, in judetul Gorj.

Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, amfitrionii emisiunii, dau startul unei noi competitii, in strangerea celor mai frumoase daruri pentru insurateii Mirela si Madalin Glavan, din satul Bustuchin.

Intorsi special din strainatate pentru cel mai frumos eveniment din viata lor, mirii sunt pregatiti pentru o veritabila nunta olteneasca. Andreea Mantea impreuna cu Mihai Mitoseru, mai bine spus … Mantea impotriva lui Mitoseru, sunt mai dornici ca oricand sa castige competitia darurilor.

Grijulie din fire si dornica sa castige, Andreea apeleaza la cateva trucuri pentru a se asigura ca va iesi invingatoare in fata colegului sau. Pentru a-si pune planul in aplicare, Andreea isi invita colegul la o cafea, iar Mihai, foarte surprins de <initiativa> Andreei, ii face o declaratie inedita.

Ceea ce nu stie Mihai este ca respectiva ceasca de cafea este una foarte speciala, pe care Andreea i-a oferit-o <din inima> pentru a-i sabota seara, colegului ei.

“M-am trezit cu chef de viata si, ce crezi… o sa castig iar! Ca de obicei! Tu nu faci nimic, dar vrei sa castigi!”, ii transmite Mihai Andreei. 

Strangand din dinti si sigura ca, la finalul serii, ii va demonstra contrariul colegului sau, Andreea se avanta in “lupta”. Traditiile, obiceiurile, oamenii foarte de primitori si muzica specifica vor face ca aceasta seara sa fie cu adevarat speciala, la “Se striga darul”.

Daca a reusit Andreea Mantea sa-l invinga pe Mihai Mitoseru, la nunta din Bustuchin, strangand cele mai multe cadouri pentru mireasa, aflam in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-o noua editie “Se striga darul”, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate