În această seară, de la ora 20:00 în serialul Totul pentru familia mea, la Kanal D, Ayla îl învinovățește pe Akif de moartea soțului ei

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2023, 13:20
Foto(7)

Astăzi în serialul Totul pentru familia mea: Ayla trece la amenințări aprige! Femeia îi reproșează lui Akif că i-a luat viața lui Resul și are de gând să îl denunțe la poliție, pentru a răzbuna dispariția soțului ei! „Am venit să va spun ceva, copii!”

Serialul turcesc Totul pentru familia mea, difuzat la Kanal D, de luni până miercuri, de la ora 20:00, surprinde publicul în continuare cu noi momente dramatice, emoții puternice, scene impresionante, dar și multe răsturnări uluitoare de situație prin care trec personajele principale. Frații Eren se vor confruntă din nou cu probleme dificile, Asiye și Zehra vor fi chemate să dea declarații la poliție după ce proprietarul florăriei la care lucrau a fost arestat pentru afaceri ilegale.

Pe de altă parte, Ayla îi va cere socoteală lui Akif pentru că l-a ucis pe soțul ei și are de gând să răzbune moartea lui Resul.

În această seară, de la ora 20:00 în Totul pentru familia mea, la Kanal D, Ayla îl învinovățește pe Akif de moartea soțului ei

În episodul din această seară din serialul Totul pentru familia mea, lucrurile vor căpăta o întorsătură neașteptată, după ce Ayla va descoperi adevărul despre fapta mârșavă săvârșită de Akif împotriva soțului ei, Resul și va merge să îl amenințe fățiș că

îl va demască și va fi aspru pedepsit după ce îl va denunță la poliție.

Orhan va descoperi că floraria la care lucrau Asiye și Zehra a fost închisă, după ce proprietarul a fost arestat pentru afaceri ilegale. Cele două tinere se vor panică teribil, iar Zehra se va teme pentru viața ei și a prietenilor săi. Ulterior acestea vor fi chemate la poliție pentru a da declarații despre fostul lor șef.

Pe de altă parte, Yasmin își va continuă planul diabolic de răzbunare împotriva rivalei sale, Asiye. Tânăra va scoate la iveală detalii neașteptate despre Irem, fosta iubita a lui Doruk. Asiye îi va reproșa partenerului ei faptul că i-a ascuns relația din trecut. Cei doi îndrăgostiți vor ajunge din nou în pragul despărțirii, spre marea satisfacției a viclenei Yasmin.

Între timp, Sevval va fi anunțată de fiul ei, Sarp, despre faptul că tatăl lui se întâlnește cu Suzan și îl va urmări. Femeia îl va surprinde pe soțul ei, în compania lui Suzan și va merge să îi ceară socoteală pentru gestul lui.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

„Cred că ai avut dreptate! Cred că tată își face o familie de rezervă!”, spune Sarp.

Marcată de descoperirea făcută în telefonul lui Resul, Ayla va merge să îi reproșeze lui Akif crima comisă și îl va amenința că îl va demască în curând, pentru a răzbună decesul soțului ei. Mai mult decât atât, Ayla are de gând să dezvăluie în față tuturor fapta săvârșită de Akif.

„Am venit sa va spun ceva, copii! De aceea l-ai ucis pe Resul, nu? Ca să nu se ducă la politie! De aceea mi-ați omorât soțul, nu?”, spune Ayla.

Ceylin este surprinsă de ezitarea lui Ilgaz atunci când sunt cel mai aproape unul de celălalt. Vezi online live episodul 12 al serialului “Secrete de Familie”, începând cu ora 20:00

Citește și: Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat! „Râd mai mult decât să lucrez pe platou”

Citește și: Cine este și câți ani are Ayla, mama lui Berk din serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebra actriță Aslı Mavitan, dincolo de platourile de filmare, fără machiaj!

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!