În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Cagatay, prins în ”ofsaid”

Author: Madalina Maftei
Foto(5)

Tensiunile se țin lanț în familia Kuyucu, iar în această seară, de la ora 20:00, fanii îndrăgitului serial “Prețul fericirii” vor avea parte de momente pline de suspans, odată cu difuzarea unui nou episod al serialului preferat, la Kanal D.

Yildiz are bănuiala că soțul o înșeală și face demersuri în acest caz. Frumoasa soție a lui Cagatay este convinsă că Feyza, colega de serviciu a acestuia, este amanta soțului său iar când este la un pas de a afla adevărul, Dogan intervine și evenimentele capătă o nouă direcție.

Celebrul om de afaceri Dogan află că fiica lui, Kumru, este cea care își petrece timpul cu soțul lui Yildiz, și nu știe cum să rezolve situația.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Yildiz va trece prin momente cumplite când își va vedea soțul în brațele lui Kumru, cea pe care o considera prietena ei

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Yildiz nu se lasă și, copleșită de îndoielile pe care le are în privința loialității soțului său, apelează la ajutorul lui Ender. Când cele două își unesc forțele, nimic nu le stă în cale.

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”,  Yildiz, lovitură sub centură pentru Cagatay și Kumru

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

Citește și: Yildiz îi vede împreună pe Kumru și pe Catagay cum se sărută. Vezi online live episodul 114 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

 


Momente tensionate în Casa iubirii! Larisa și Lorena și-au declarat război! „Îi este rușine să iasă pe stradă cu fața ei nemodificată!” Cele două rivale au lansat acuzații grave și jigniri aprige!