In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Derin, victorie categorica in fata Asyei

Author: Diana Tilă
Foto(13)

Iată ce se întâmplă astăzi în serialul turcesc ”Infidelul”. Vor fi rasturnari de situatie incredibile.

Rasturnari de situatie incredibile se vor petrece astazi, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Derin, victorie categorica in fata Asyei

Volkan se infurie atunci cand afla ca medicul Turgay a avut o intalnire secreta cu socrul lui, Hakan. Volkan se teme de lucrurile pe care Hakan le-ar fi aflat despre <relatia> cu Asya, si ii interzice lui Turgay sa se mai implice in astfel de <demersuri>.

Asya are parte de un soc atunci cand afla, chiar de la Derin, ca Ali isi doreste sa locuiasca in casa cu tatal lui si mai tanara lui sotie. Asya nu concepe ca fiul ei sa o <paraseasca>, si sufera cumplit pentru decizia tanarului.

Desi <victoria> sotiei lui Volkan este categorica, in fata Asyei, aceasta este surprinsa sa afle ca sotul ei nu impartaseste aceeasi parere cu a ei, in legatura cu fiului lui.

Mai grav este ca Ali, afectat serios din cauza divortului parintilor sai, a ajuns sa aiba un comportament deviant, si mai mult decat atat, tanarul va lua o decizie radicala in ceea ce priveste viitorul sau.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D. 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

 

Volkan din serialul Infidelul, decizie fără precedent, cu doar câteva zile înainte de propria aniversare! Iată la ce gest uluitor a recurs celebrul actor Caner Cindoruk! „Am decis să împart ziua mea de naștere”