In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Asya, lectie dureroasa pentru Derin

Autor: Diana Tilă
video Foto(8)

Noi evenimente emotionante se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Asya inca se confrunta cu inversunarea fiului ei, care o acuza ca ei i se datoreaza momentele stanjenitoare, prin care a trebuit sa treaca la scoala. Cu toate ca Asya, dar si Volkan sunt de acord ca Ali a luat-o pe o cale gresita si incearca din rasputeri sa-si readuca fiul pe drumul cel bun, tanarul nu face decat sa aplifice problemele intregii familii.

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Asya, lectie dureroasa pentru Derin

Gonul, vazand cat de afectata este fiica ei, Derin, de faptul ca Volkan nu a rupt definitiv legatura cu fosta sotie, incearca sa-i interzica ginerelui ei sa se mai vada cu Asya. Spre marea surprindere a lui Gonul, Volkan o atentioneaza pe soacra lui ca va continua sa se vada cu fosta lui sotie. 

Pe de alta parte, Asya este coplesita de toate invinuirile pe care i le aduce fiul ei si decide sa paraseasca orasul, considerand ca doar asa Ali va fi fericit. Derin profita de suferinta Asyei pentru a-si demonstra <victoria> asupra rivalei sale. Asya, in schimb, ii pregateste o lectie de viata de neuitat…

Cum va reactiona Volkan atunci cand va afla ca Asya pleaca din oras?

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!