In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Aripi frante”, Tugba, la un pas de a ruina viata lui Nefise

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 oct 2022, 10:59
video Foto(8)

Intamplari pline de suspans se vor petrece, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Kemal incearca sa se reapropie de Nefise prin intermediul fiului cel mare al acesteia, Emre. Kemal profita de faptul ca Emre nu il agreează deloc pe Muzaffer, si ii ofera tanarului tot sprijinul, atunci cand acesta are probleme in familie.

Deși Muzaffer i-a propus lui Emre să facă pace și să lase în urmă trecutul, se pare că fiul lui Nefise nu are de gând să accepte propunerea soțului mamei sale.

Nefise, in schimb, incearca sa il convinga cu fiul ei sa renunte la ideea de a pleaca de acasa, amenintare pe care tanarul a i-a adresat-o mamei sale, in situatia in care aceasta se va reintoarce in casa lui Muzaffer. Emre nu pare deloc convins de alegerile făcute de masa.

Tânărul nu vrea să audă nici în ruptul capului de o împăcare între mama sa și Muzaffer, pe care nu-l agreează sub nicio formă și pe care vrea să-l țină la distanță de familia lor.

Citeste si: Ea este femeia de care s-a îndrăgostit celebrul Ümit Kantarcılar, protagonistul serialului Aripi frânte, la scurt timp după divorțul de soția lui! Iată cine este fotomodelul de succes care i-a sucit mințile chipeșului actor!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Nefise este speriata de moarte ca sotul ei va afla adevarul despre Emre, un secret urias pe care femeie l-a tainuit ani la randul, si care poate schimba destinele tuturor. Nefise face cu greu față provocărilor pe care le întâmpină la fiecare pas și încearcă să-i mulțumească pe toți, pentru a se revanșa pentru alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului. 

Tugba, cea care a surprins intalnirea secreta intre Kemal si Nefise, este gata sa-i dezvaluie totul lui Muzaffer.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.

Citeste si: Casă de piatră! Celebrii actori turci, Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak s-au căsătorit! Iată ce nuntă atipică au avut cei doi îndrăgostiți!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!