În această seară, de la ora 20:00, are loc PREMIERA serialului “HERCAI”, Reyyan, nevoită să plătească pentru greșelile trecutului

,
 ''Hercai'' incepe din 9 februarie, de la 20:00, pe Kanal D
Nu ratati premiera serialului ''Hercai'', pe 9 februarie, de la 20:00, pe Kanal D

Reyyan, tânăra și frumoasa fată a familiei Șadoglu, a simțit, încă din copilărie, că este captivă în propria-i viață. Pentru frumoasa Reyyan, care trăiește alături de mama ei, Zehra, și tatăl vitreg, Hazar, în conacul bunicului Nasuh, viața este un coșmar care pare că nu se va termină niciodată.


In articol:

Ce vedem in serialul ''Hercai'': Singurele bucurii ale frumoasei Reyyan sunt surioara ei cea mică, Gul, pe care o iubește nespus de mult, și Albăstrel, singurul ei prieten … cabalin. Întâmplarea face că, într-una din diminețile în care <se furișează> afară din conac, împreună cu Albăstrel, pentru plimbarea lor obișnuită, Reyyan are un accident.

Nu ratati premiera serialului ''Hercai'', pe 9 februarie, de la 20:00, pe Kanal D

Cel care se face vinovat de teribilă întâmplare este Miran Aslanbey, un tânăr chipeș și ambițios care, deși acum face parte dintr-o familie înstărită, el ascunde o poveste de viață tulburătoare. Tânărul se îndrăgostește iremediabil de Reyyan și își dorește că frumoasă față să-i devină soție, însă acest lucru nu este agreat de bunicul Nasuh care nădăjduiește să o căsătorească, mai întâi, pe nepoata preferată, Yaren.

Cum Yaren este îndrăgostită de ani buni de Miran, aceasta așteaptă, cu sufletul la gură, ca tânărul chipeș să vină să o pețească. Nimeni nu știe, însă, că trecutul trist al lui Miran are legătură strânsă cu familia Șadoglu, iar tânărul plănuiește o răzbunare cruntă asupra acestora. În plus, în toată această poveste teribilă, frumoasa Reyyan va fi cea asupra căreia se vor abate o serie de alte mari dificultăți, cărora va trebui să le facă față, și să le învingă, pentru a-și schimbă destinul.

Citeste si: “Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare! Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, pe 9  februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Nu

pierdeți ast ă zi, de la ora 20:00, premiera serialului ”Hercai”, la Kanal D, o producție fascinantă, care va emoționa atât prin trăirile personajelor, care vor fi de o intensitate copleșitoare, dar și prin lupta continuă pentru dragoste, familie, pentru dreptul la o viață frumoasă.

Citeste si: Hercai

 

Citește-ne pe

Citește și:

“Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare! Nu pierdeti premiera serialului “Hercai”, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

VIDEO A murit și ultimul campion mondial în viață de la turneul din 1954

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Hercai

Premiera serialului turcesc „Hercai”, pe 9 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies