IMAGINILE CUTREMURATOARE care arata ca si la ei este posibil asa ceva! A murit de durere pe holurile spitalului incercand sa intre la un medic FOTO

IMAGINILE CUTREMURATOARE care arata ca si la ei este posibil asa ceva! A murit de durere pe holurile spitalului incercand sa intre la un medic FOTO

Fotografia a fost facuta de sotia lui Stewart, Sarah Fleming cu telefonul mobil.

 Poza il infatiseaza pe sotul ei, Stewart in timp ce sta pe o targa incovoiat de durere si asteptand ca cineva sa il primeasca. Sotia barbatului e mereu bantuita de aceasta fotografie rememorandu-i circumstantele in care sotul ei a murit. Este si o ilustratie vie a ceea ce se intampla la urgente, in spitale si cum functioneaza lucrurile.

Tatal a doi copii  din Anglia, in varsta de 37 de ani a trebuit sa indure sase ore de chin si asteptare pana sa fie vazut de catre un medic. El avea si o trimitere de la medicul de familie in care se specifica sa fie primit de urgenta.
Mai intai a fost la medicul de familie pentru ca medicamentele prescrise pentru gripa nu au dat rezultate. Apoi, i s-a dat o trimitere direct la spital. Insa cand a ajuns, personalul din spital era foarte aglomerat. Abia dupa sase ore a fost primit. In tot acest timp, virusul i-a atacat inima si rinichii. In ciuda faptului ca i s-a fauct o coma indusa, el a murit, transferat la alt spital.

Sotia lui nu intelege nici pana in ziua de azi de ce acest tata minunat nu a fost primit de urgenta. "Ar fi putut fi monitorizat si astfel i-a rfi stopat virusul." 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate