Imaginile anului! Catalin Botezatu si Mirela de la “Bravo, ai stil!”, in ipostaze incendiare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 ian 2019, 16:22

Intregul moment il veti putea urmari in Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

In aceasta seara, incepand cu ora 23:00, la Kanal D se da statul la distractie, odata cu debutul primei Gale eliminatorii “Bravo, ai stil!”. Concurentele sunt gata pentru cel mai incendiar show de fashion din Romania, pregatite sa ii impresioneze cu vestimentatiile, atat pe jurati, cat si pe telespectatori. 

 

Unul dintre momentele puse in scena de Mirela, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, ar putea deveni viralul anului pe Internet, imaginile de colectie incantandu-i la maximum pe jurati. 

 

Exclusiv! Ilinca Vandici, emoții mari pentru fiul ei, Zian:

 

Concurenta raspunde afirmativ provocarii juratilor si “scapa” de haina de blana; imbracata sumar, intr-un costum de baie si manuind o drujba, alaturi de Catalin Botezatu, fata va oferi un moment care ar putea primi titlul de cel mai provocator si original dans al anului. 

Intregul moment il veti putea urmari in Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies