Imagini WOW din locuinta lui Florin Salam si a Roxanei Dobre! Cum arata camerele fetitelor manelistului, dar si dressing-ul Roxanei

Author: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 16:10

Echipa WOWbiz a mers acasa la Florin Salam si Roxana Dobre.

Aranjata la patru ace, Maria a intampinat echipa de filmare. Cu o jacheta cu paiete, micuta s-a bucurat cand a vazut tricoul cu Florin Salam si nu s-a mai oprit din a spus "tata". (vezi si: Sotia lui Florin Salam, prima aparitie dupa ce a nascut! Cum arata Roxana Dobre si cum se descurca in postura de mamica)


"Tati a stat toata perioada sarbatorilor cu noi si bineinteles ca si-a inceput activitatea.
Am ajutorul mamei mele. Nu stiu cum m-as fi descurcat fara ea. Rania e un copil foarte cuminte, numai ca au inceput colicii si ne dau bataie de cap. E mult mai cuminte decat Maria. Cand o aude plangand in camera si ea e la TV fuge la cea mica si spune: "bebe", "bebe'.

"Ne mai dorim copii. E cel mai frumos dar pe care ti-l poate da Dumnezeu.
Mi-a ajuns doi ani cu burta asa. Daca ma intrebi acum as spune ca nu. Nu alaptez pentru ca nu am. As fi vrut din tot sufletul sa le alaptez, dar nu am avut", a adaugat Roxana Dobre.
"Eu singura m-am ocupat de casa. Am facut tot filmul in cap si nu m-a ajutat nimeni. Nu am vrut sa optez pentru culori inchise si am optat pentru variantele pe care le vedeti si dumneavoastra.
Mai trebuie sa adaugam cateva detalii: veioze, lucruri de decor", a spus Roxana Dobre.

Luis Gabriel și Haziran, petrecere de zile mari în cinstea micuțului Joseph. Adrian Minune, Florin Salam, Marius Babanu sunt doar câțiva dintre artiștii care au cântat la botezul celui mic


Roxana Dobre nu a avut nicio retinere in a le arata telespectatorilor dressing-ul imens. Roxana Dobre nu face niciodata rabat la calitate, indiferent de pret.
"Am vrut o casa mai mica si am optat pentru aceasta varianta si nu am cum sa pun toate hainele. Le pun asa pe anotimpuri.
Gentute am doar trei primite de la sotul meu, in rest sunt cumparate de mine. Daca imi place ceva le cumpar. Tin mult la genti si la pantofi. Nu optez pentru fake-uri. Nu am stat sa calculez cat ar costa ce e in dressing-ul acesta", a adaugat Roxana Dobre.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Cookies