Imagini strigatoare la cer, filmate pe Valea Oltului! Cati copii sunt transportati intr-un microbuz

Ora 7 si zece minute, Calinesti, judetul Valcea. La marginea soselei, copii de toate varstele urca intr-un microbuz scolar.

Scolarii de clasele I-VIII incap cu greu: masina, care are doar 16 scaune, a mai facut o oprire inainte, asa ca multi copii sunt nevoiti sa stea in picioare. Dupa ce urca si ultimul elev, masina incarcata pleaca la drum: 12 kilometri, pe Valea Oltului, pana la scoala!

Dupa 10 minute de la ultima stationare, microbuzul mai opreste intr-o statie. Desi e plin, 10 copii abia asteapta sa urce!
Microbuzul se lasa sub greutatea celor aproape 30 de copii.

Pare de necrezut, dar e adevarat. Dupa cativa kilometri facuti pe serpetine, soferul opreste iar. Langa o troita, il asteapta alti copii cu ghiozdane in spate.

Parintii care ii ajuta sa urce nu par speriati ca masina e plina ochi. Sunt nu mai putin de 40 de copii, intr-un microbuz de 16 locuri.

Primarul din localitatea Brezoi ne-a declarant ca are la dispozitie patru microbuze, transporta 200 de copii in fiecare dimineata, asa ca, oricat si-ar dori, nu poate respecta numarul de locuri din aceste mijloace de transport!
Cu siguranta copiilor cum ramane in acest caz?

Edilul ne-a promis ca, din bugetul local, anul viitor, va cumpara un autobuz cu o capacitate mai mare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate