IMAGINI SOC: El este omul FARA FATA! Medicii au inceput sa TREMURE cand l-au vazut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:17

Cazul de mai jos a socat intreaga lume medicala prin duritatea lui. Jose Mestre, un barbat din Portugalia, a fost numit pe buna dreptate omul fara fata.

El s-a nascut normal, insa la varsta de 14 ani o tumoare a inceput sa i se formeze in jurul buzelor, in timp aceasta a crescut si a ajuns la dimensiuni impresionante.

Excrescentele i-au acoperit intreaga fata, astfel ca activitati normale, precum spalatul pe ochi, vorbitul si mancatul erau adevarate provocari pentru el.

"Oamenii sunt socati cand ma vad. Copiii incep sa planga si fug de mine ca de un animal", declara Jose la vremea respectiva, care nu o mai avea langa el decat pe sora lui.



In cele din urma el a beneficiat de 4 interventii chirurgicale complicate, iar acum are un chip apropiat de normalitate. Vedeti imagini cu el inainte si dupa operatie in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca pozele sunt socante.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!