Imagini nedifuzate de la aventura toamnei! Cum au reacţionat soţiile bărbaţilor după ce au văzut ce s-a întâmplat la petrecerea de la podgorie

,

Opt vedete au luat parte la aventura toamnei. Au petrecut câteva zile la podgorie şi s-au distrat pe cinste, însă acum, după ce au făcut vinul WOWbiz, acestea au venit în platoul emisiunii să dea socoteală pentru cele întâmplate.

Însoţiţi de soţiile lor, care s-au aflat într-o cameră specială, băieţii au încercat să găsească explicaţii pentru expresiile lor exetrem de triste.

”Ce se întâmplă cu ele? Joacă ”statuile”? Sunt prea serioase. Se uită la serialul de mai devreme?”, a spus Duban.”La mine a fost şi mai grav. Mi-am uitat cheile în maşina Alinei Plugaru, dar n-am ştiut. Am sunat la Nicu Paleru şi apoi primesc la un apel de la Alina.

Când a auzit nevastă-mea, a zis: sigur ai făcut tu ceva acolo.”, a povestit Axinte în direct, la WOWbiz, iar la scurt timp

Graţiela Duban, Bianca Păsat şi Carmen Petrescu, soţiile lui Duban, Păsat şi a lui Axinte, au venit în platoul emisiunii WOWbiz pentru a le cere socoteală partenerilor lor pentru comportamentul pe care l-au avut în perioada în care au fost plecaţi.


El e o victimă. El a muncit foarte mult, a venit foarte obosit, a făcut orice pentru binele emisiunii, iar eu sunt o soţie înţelegătoare. ”, a spus soţia lui Axinte.

”Mi-a spus Mădălin să fac orice ca să fie bine emisiunea şi eu, ca un prieten bun, am făcut. Trebuia să-l ajut.”, a spus Duban, în faţa soţiei sale, încercând să-şi explice comportamentul, în timp ce Graţiela s-a arătat extrem de afectată: ”Concluzia mea e că ar trebui să ne punem şi noi nişte viţă-de-vie în curte, să vedem dacă mai e aşa îndrăzneţ. N-a făcut nimic. A simţit şi el puţină libertate şi s-a dus cu capul înainte. Nu ştiu care cap.”, a spus aceasta.

În ciuda discuţiilor avute, la final, aceştia au făcut pace şi de dragul petrecerii au încins o horă mare şi s-au bucurat din plin de reprezentaţia din platou.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Belarus furnizează arme Rusiei

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies